Yardım PlaceholderAPI Hatası

BugraaT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8 - 1.8.9
Sunucum açılıyorken konsol aşağıdaki iki hatayı veriyor, çözümünü bilen birisi yardım edebilir mi lütfen?

[Server thread/ERROR]: [PlaceholderAPI] CrazyCrates is currently using a deprecated method to hook into PlaceholderAPI. Placeholders for that plugin no longer work. Please consult [BadBones69] and urge them to update it ASAP.

[Server thread/ERROR]: [PlaceholderAPI] MyCommand is currently using a deprecated method to hook into PlaceholderAPI. Placeholders for that plugin no longer work. Please consult [emmerrei a.k.a Ivanpro] and urge them to update it ASAP.​

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Merhaba @BugraaT,
Okuyup anladığım kadarıyla PlaceholdersAPI CrazyCrates ve MyCommand için kullanılan methodların artık geçerli olmadığını belirtiyor. Az önce wikisinden baktığımda CrazyCratesi tamamen kaldırdıklarını ve MyCommand için ise sadece 1 methodun kaldığını gördüm pluginlerinizi ona göre düzenlemenizi öneririm.

BugraaT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba @BugraaT,
Okuyup anladığım kadarıyla PlaceholdersAPI CrazyCrates ve MyCommand için kullanılan methodların artık geçerli olmadığını belirtiyor. Az önce wikisinden baktığımda CrazyCratesi tamamen kaldırdıklarını ve MyCommand için ise sadece 1 methodun kaldığını gördüm pluginlerinizi ona göre düzenlemenizi öneririm.
eklenti konusunda öneriniz var mı?

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
PlaceholdersAPI birçok plugine yardımcı olmakta belki şikayet üstüne tekrar eklenebilir çıkartılan methodlar. CrazyCrates yerine ne kullanabilirim diyorsan mesela CratesPlus örnek verebilirim. MyCommand plugini ne için kullanıyorsunuz onu bilemediğim için bir şey diyemem.

BugraaT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
PlaceholdersAPI birçok plugine yardımcı olmakta belki şikayet üstüne tekrar eklenebilir çıkartılan methodlar. CrazyCrates yerine ne kullanabilirim diyorsan mesela CratesPlus örnek verebilirim. MyCommand plugini ne için kullanıyorsunuz onu bilemediğim için bir şey diyemem.
Teşekkür ederim. :1: