plant vs zombie trainer yardimi gerek

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam
Saatlerdir plant vs zombie oyunun trainerini ariyordum bulduk larimi da indirdim ama hiç biri çalışmadı eğer çalışan bi trainer biliyorsanız link atin lütfen
(Telden yazdığım için yanlış harf kullaniyom)

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu minecraft diyilki hilesiz çıksın tadı
Plant vs zombie yi hilesiz bitirmek çok zor fazla zaman istiyo

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir oturuşta bitirdim. Kolay bir oyun zaten. Trainer'a hiç gerek yok. Bulman da zor çünkü plants vs zombies birçok sürümü var.

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyom bitirmesi kolay daha önce de bitirmişdim ama bilgisayara format attigimda altın kupa falan gitti agacida tam buyutememistim şimdi tekrar başladım ama bu sefer Trainer lede denemk istiyorum

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1397839843,1397828985][/DOUBLEPOST]Sorun bitirmede diyil aslinda sorun o kadar parayı toplamak ağacı büyütmek çok para istiyor[DOUBLEPOST=1397903798][/DOUBLEPOST]
Bir oturuşta bitirdim. Kolay bir oyun zaten. Trainer'a hiç gerek yok. Bulman da zor çünkü plants vs zombies birçok sürümü var.
Peki bu sürümlerini bir birinden farkı nedir ?[DOUBLEPOST=1397903896][/DOUBLEPOST]
Bendekinin hangi sürüm olduğunu nasıl öğrenebilirim ?
Bu sürümlerin bir birinden farkı ne ?[DOUBLEPOST=1397903929][/DOUBLEPOST]Tel iki kere yolladı