Plastikten item üretip satıyorum.

Hangi karakteri masanızda görmek istersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    19

safsalak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,

Forum kategorilerine baktım fakat satış bölümü göremedim yanlış yerdeyse kusura bakmayın.

plastikten çeşitli minecraft itemleri yapıp satmayı düşünüyorum. İlgilenirseniz yaptıkça buradan paylaşacağım. İlk üretmim creeper olacak ama şu anda işim bitmedi sanırım yarına yetişecek. Yaklaşık şunun gibi görünecek;

Bunun yanında malum el aletleri olan, balta, kazma gibi itemlerden anahtarlık ve daha büyük çalışmalarda yapacağız. Mesela ejderha için de uğraşıyorum yakında tamamlanır (ama o biraz vakit alacak.)Ayrıca başka karakterler hakkında (hatta başka oyunlarda olabilir) fikir verirseniz memnun olurum. Anketten de yardımcı olabilirsiniz.

Satın almak isteyen olursa buradan bana ulaşabilir, çok düzenli cevap veremezsem kusuruma bakmayın ama mutlaka cevap veririm.

Görüşmek üzere...

R

Reloven

Ziyaretçi
Kalıbı Kendinmi Çıkarıyon Yoksa 3DPrintermi O.o

Ayrıca Yukarıda Eklenti Bölümüne Tıklarsan Satış Yapacagın Bölüm Karşına Gelir.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Crepeerin bazı yerlerinde koyu şekil olsaydı güzel olurdu.

safsalak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
3 D yazıcı, koyu renk konusunda da bazı çalışmalar yapıyorum ama çok uğraştıracak gibi.

bundan yapayım diyorum bugün. hen daha canlı görünüyor hemde kafa hareket edebiliyor :)

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alinma ama çok yapmacik duruyor dişarida daha güzel yapan yerler var. Ama onun dişinda değişik bir proje fikir... Saticam diyorsun ama kargo vs sikinti çikarmasin

safsalak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Daha yeni başladık bi başka model deneyeceğim. onun resimlerini de atarım bide ona bakarız. Fikir satmaktan ziyade birilerinin ilgisini çekebilir diye düşünüyorum.