PLAY.************ | 1.8.X | SURVİVAL REKORU BİZDE! 101 ONLİNE! | ALLAH KORUSUN.

serres1618

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aras bey napıyorsunuz :co1:

Bekliyoruz 12:00'ı efenim

1 Dakika kaldı açılıcakmı polismi çağırıyım amdin bey millet alıcaklı gibi abanıyor join butonuna:aşık::aşık::aşık::aşık::aşık:

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tekkan adı kirlendi diye efsanetr mi acildi simdide acaba bu kapaninca ne acilicak :olgun:

Efsane_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
DUYURU! Skinler Devrede! Tab Menüsü Güncellendi!

PLAY.************
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

yok okadar uzun yazmıştım bir yorum ama kime anlatıcağım. Server hoş duruyor, op faction diye düzenlersen konuyu daha doğru olur bence. Başarılar.
Yorumun İçin Teşekkür Ederim Kardeşim.
## 2017-2018 Survival Rekoru ##

PLAY.************

0 LAG 0 SORUN %100 HİZMET SABİT 70 ONLİNE!

PLAY.************

Sunucu güzele benziyor .. İnşallah emeğinizin karşılığını
alırsınız !
EyvALLAH Kardeşim :) Rabbim Hepimizin Yar Ve Yardımcısı Olsun..

PLAY.************

DeepWell25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu Ortamı;
Sunucu ortamından kastım şu oyuncularla iletişiminiz yardımlaşmanız ve benzeri benim şu konuda düşüncem iyidi başlarda ama sunucuya girdikten sonra oyuncularınızla terbiyesizce konuşuyorsunuz küfüre mute atıyorsunuz ama kendi konuştuklarınız küfürden daha beter sunucunuzda yaşı küçük olabilecekler var ve onlara çok kötü örneklerde olabiliyorsunuz.İşin ciddiyetini kavrasanız biraz her oyuncuyla öyle konuşmasanız hem küfüre atıyorsunuz muteyi hakarete atıyorsunuz muteyi kendinize veya sizinle öyle konuşan oyuncularınıza bir şey yapmıyorsunuz.Bu yazdığımı dikkate alınız.

Son düzenleme:

Efsane_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Efsane yerine Magra Craft olsaymis Hala 1.8 hala :/
Biz 1.8 İle Mutluyuz Kanka :D
Konu Tasarımı Düzeni Kötü
Builderler Orta, Spawn Çok Büyük Geldi
Sunucu Ortamı;
Sunucu ortamından kastım şu oyuncularla iletişiminiz yardımlaşmanız ve benzeri benim şu konuda düşüncem iyidi başlarda ama sunucuya girdikten sonra oyuncularınızla terbiyesizce konuşuyorsunuz küfüre mute atıyorsunuz ama kendi konuştuklarınız küfürden daha beter sunucunuzda yaşı küçük olabilecekler var ve onlara çok kötü örneklerde olabiliyorsunuz.İşin ciddiyetini kavrasanız biraz her oyuncuyla öyle konuşmasanız hem küfüre atıyorsunuz muteyi hakarete atıyorsunuz muteyi kendinize veya sizinle öyle konuşan oyuncularınıza bir şey yapmıyorsunuz.Bu yazdığımı dikkate alınız.
Haklı Olabilirsin Kardeşim. Bizim Ortamımız Böyle Güzel Sunucumuzda Yaşı Küçük Kardeşlerimizde Var , Bizim Diğer Sunuculardan Farkımız , Oyunculara Oyuncu Gibi Değilde; Kankaları , Kardeşleri , Abileri Gibi Yaklaşıyoruz Bizden Büyük Abilerimizede Kurucu Olarak Değil Kardeşleri Olarak Yaklaşıyoruz. Bizim Sunucumuzdaki Ortam Aşırı Samimidir :) Fazla Ciddiyet Sevmiyoruz.. O Yüzden 2017-2018 Survival Rekorunu 101 Kişiyle Kırdık :) Bu Rekor Bizim Değil Sunucumuzda Oynayan Tüm Kardeşlerimizin Yani Sizlerindir..

Ozi Başkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucu rekoru bizde tabiri yanlış olduğunu düşünüyorum, geçmişte bu online sayısının daha fazlasını başarmış sunucular biliyorum. Düzeltmeniz daha hoş olur, sunucu güzel görünüyor başarılar dilerim.

Efsane_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu rekoru bizde tabiri yanlış olduğunu düşünüyorum, geçmişte bu online sayısının daha fazlasını başarmış sunucular biliyorum. Düzeltmeniz daha hoş olur, sunucu güzel görünüyor başarılar dilerim.
Ben Şuanki Piyasadan Bahsediyorum Kardeşim.. Ve Tek Başına 101 Online Alan Tek Sunucu Sahibiyim ALLAH Razı Olsun Tüm Kardeşlerimden..

ReisSilo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu içeriği dinden ibaret yanlış anlaşılmasın şahsen bir müslüman olarak söylüyorum(elhamdülillah), din sözcükleriyle prim yapılmış 1 konuya benziyor onun dışında konu düzeni gayet iyi. Sunucu içerisi oldukça sade geliştirilebilir özellikler ekliyebilirsiniz, iyi günler.

Efsane_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu içeriği dinden ibaret yanlış anlaşılmasın şahsen bir müslüman olarak söylüyorum(elhamdülillah), din sözcükleriyle prim yapılmış 1 konuya benziyor onun dışında konu düzeni gayet iyi. Sunucu içerisi oldukça sade geliştirilebilir özellikler ekliyebilirsiniz, iyi günler.
Yorumun için sağol kardeşim herkesin kendi düşüncesidir saygı duyarım , Fakat sunucumuza veya Discorda gelirseniz nasıl adamlar olduğumuzu sohbetimizden bile anlarsınız :) Hiçbir oyuncuyla asla ama asla oyuncu gözüyle konuşmuyoruz onlara kardeşleri , kankaları yeri gelir abileri gibi davranırız , Biz sadece oyunda aile değiliz Whatsapp grubumuz bile var :) O Yüzdende bu kadar kitleye sahibiz.. Senide ailemize bekleriz kardeşim.. İyi Forumlar..

ReisSilo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yorumun için sağol kardeşim herkesin kendi düşüncesidir saygı duyarım , Fakat sunucumuza veya Discorda gelirseniz nasıl adamlar olduğumuzu sohbetimizden bile anlarsınız :) Hiçbir oyuncuyla asla ama asla oyuncu gözüyle konuşmuyoruz onlara kardeşleri , kankaları yeri gelir abileri gibi davranırız , Biz sadece oyunda aile değiliz Whatsapp grubumuz bile var :) O Yüzdende bu kadar kitleye sahibiz.. Senide ailemize bekleriz kardeşim.. İyi Forumlar..

Yalnız ben sizin adamlığınıza(Yanlış anlaşılmasın), karakterinize ve oyuncuya nasıl yaklaştıgınızı eleştirmedim. Sadece çok dinsel kelimeler ve tabirler kullanarak ilgi çekmeye çalışmışsınız bence yaptıgınız yanlış bir şey ancak bu benim kendi fikrim dediğiniz gibi; herkesin fikrine saygı duyarım, tıpkı sizin gibi.

İyi forumlar.

Efsane_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yalnız ben sizin adamlığınıza(Yanlış anlaşılmasın), karakterinize ve oyuncuya nasıl yaklaştıgınızı eleştirmedim. Sadece çok dinsel kelimeler ve tabirler kullanarak ilgi çekmeye çalışmışsınız bence yaptıgınız yanlış bir şey ancak bu benim kendi fikrim dediğiniz gibi; herkesin fikrine saygı duyarım, tıpkı sizin gibi.

İyi forumlar.
EyvALLAH kardeşim herkesin kendi fikri :) Baştacısın.. Hayırlı Günler.

Konu güncelleme mesajıdır!

PLAY.************

Konu güncelleme mesajıdır..

PLAY.************