PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Sizce server Nasıl?

• İnanılmaz

• Harika

• Güzel

• İdare eder

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

MultiLive

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Olay su event yapıyordu spawnda kazma yerine kılıç atti ver dedi vermem dedim küfüt etmeye basladi falan birde 1. kendisi niye atar yapıyor anlamadim

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

tehdit ettigi kisimlari cekemedim chat cok hızlıydı

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olay su event yapıyordu spawnda kazma yerine kılıç atti ver dedi vermem dedim küfüt etmeye basladi falan birde 1. kendisi niye atar yapıyor anlamadim

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

tehdit ettigi kisimlari cekemedim chat cok hızlıydı
Ya sizde tozdan nem kapıyorsunuz anlamadım ki adam orda hiçbir şey dememiş illa bugün hangi serveri kötülesem düşüncesi varya sizde!
Rahatsız olan iletişime geçmesin.

MultiLive

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım adam beni tehdit etti diyorum sw güzel onda sikinti yokda adam tehdit ediyor bilmem naparim diyor adam gibi ilginenin yetkililerle birisi hirsizlik yapar diğeri eşya çalar

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet bu sorundan dolayı tek bunu yapabilidim /p auto yazarak alabilirsiniz
İlk olarak bir sorum olacaktı, bir arsayı nasıl başkasına devrederiz o zaman?
İkinci olarak bu Aog adlı rehberin olayı hakkında ne düşünüyorsun? İstersen bir de olayı ondan dinle, öyle yaz da görüş bildirirsen sevinirim.
Üçüncü olarak bu hırsızlık, çalma-çırpma için bir şey yapılmayacak mı?

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak bir sorum olacaktı, bir arsayı nasıl başkasına devrederiz o zaman?
İkinci olarak bu Aog adlı rehberin olayı hakkında ne düşünüyorsun? İstersen bir de olayı ondan dinle, öyle yaz da görüş bildirirsen sevinirim.
Üçüncü olarak bu hırsızlık, çalma-çırpma için bir şey yapılmayacak mı?
/bilgi yazarak komutlara bakabilirsiniz ama başkasına devretme /p setowner <nick> yazarak başkasına verebilirsiniz!
Aog adlı rehber görevinden alındı.
Dolandırılmayın diye birbirinize para atmanızı engelledik, /warp takas ve /trade koyduk hala dolandırılıyorsan burdan gerisi senin problemin!

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence para go
/bilgi yazarak komutlara bakabilirsiniz ama başkasına devretme /p setowner <nick> yazarak başkasına verebilirsiniz!
Aog adlı rehber görevinden alındı.
Dolandırılmayın diye birbirinize para atmanızı engelledik, /warp takas ve /trade koyduk hala dolandırılıyorsan burdan gerisi senin problemin!
Ilgin için ilk olarak teşekkürler. Ben diyorum ki dolandirilan kişi video alırsa bence dolandıran kişi ceza almalı, milleti kandırarak reidmulkey gibi şahıslar zengin oluyor, haksızlık.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence para go

Ilgin için ilk olarak teşekkürler. Ben diyorum ki dolandirilan kişi video alırsa bence dolandıran kişi ceza almalı, milleti kandırarak reidmulkey gibi şahıslar zengin oluyor, haksızlık.
Elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ama vaktim olmuyor okuldan saat 8 de geliyorum cidden hiç vaktim olmuyor.
Fakat dediğim gibi dolandırılmayın diye birbirinize direk para atmanızı engelledik, Takas plugini getirdik, daha garanti olsun diye /warp takas yaptık.

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ama vaktim olmuyor okuldan saat 8 de geliyorum cidden hiç vaktim olmuyor.
Fakat dediğim gibi dolandırılmayın diye birbirinize direk para atmanızı engelledik, Takas plugini getirdik, daha garanti olsun diye /warp takas yaptık.
Bence pay sistemi geri gelmeli, bu takaslari video alinirsa işlem yapmalisiniz. Rehberler mesela şikayette ilgilenir, eğer sonuclanmazsa size sikayet intikal eder

Böyleleri yüzünden oynanmayacak durumda. GEREKENİ YAPMANIZI DİLİYORUM. NİCK MicheleS

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence pay sistemi geri gelmeli, bu takaslari video alinirsa işlem yapmalisiniz. Rehberler mesela şikayette ilgilenir, eğer sonuclanmazsa size sikayet intikal eder

Böyleleri yüzünden oynanmayacak durumda. GEREKENİ YAPMANIZI DİLİYORUM. NİCK MicheleS
Bildirim için teşekkürler