PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Sizce server Nasıl?

• İnanılmaz

• Harika

• Güzel

• İdare eder

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mhmt77

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi Süper Bir Faction Server Çoook Güzel Artık Benim Yeni Makanım Betacraft

Son düzenleme:

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesajıma cevap vermediğiniz için buraya da yazayım. Bu mesajı 8 gün kadar önce yollamıştım.

Sunucunda bir bug var. ADAMLAR STACKLIK GÜÇ VE HIZ İKSİRİ ALARAK WSLERE GELİYOR!!!
KADİR BUNU GÖRDÜ YAPAN KİŞİYE NASIL YAPTIĞINI SORUP GÜLDÜ GEÇTİ 2 HAFTA KADAR OLUYOR.
Ben wslere en fazla 2 3 iksi alabiliyorum setlerden falan o kadar yer kalıyor adamlar bugla hayvan gibi iksir alıyor. XRANDYSWORD bunlardan biri wsde kestim 13 tane güç2 düştü. Ayrıca arkadaşlar wsde 25 kadar hız iksiri düşürmüş onları da ben aldım furkan sana gösterecektim ulaşamadım.
Ayrıca dün slime888 2 gün mute attı sebebi: Yaklaşık 3-4 gün önce kadire küfür etmemdi. O anda kavgaya dahil oldu, cezamı vermedi. Şimdi veriyor ve FAİZİYLE!!!

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesajıma cevap vermediğiniz için buraya da yazayım. Bu mesajı 8 gün kadar önce yollamıştım.

Sunucunda bir bug var. ADAMLAR STACKLIK GÜÇ VE HIZ İKSİRİ ALARAK WSLERE GELİYOR!!!
KADİR BUNU GÖRDÜ YAPAN KİŞİYE NASIL YAPTIĞINI SORUP GÜLDÜ GEÇTİ 2 HAFTA KADAR OLUYOR.
Ben wslere en fazla 2 3 iksi alabiliyorum setlerden falan o kadar yer kalıyor adamlar bugla hayvan gibi iksir alıyor. XRANDYSWORD bunlardan biri wsde kestim 13 tane güç2 düştü. Ayrıca arkadaşlar wsde 25 kadar hız iksiri düşürmüş onları da ben aldım furkan sana gösterecektim ulaşamadım.
Ayrıca dün slime888 2 gün mute attı sebebi: Yaklaşık 3-4 gün önce kadire küfür etmemdi. O anda kavgaya dahil oldu, cezamı vermedi. Şimdi veriyor ve FAİZİYLE!!!
Sana cevap vermesem bile herkesi uyardım. Fakat xRandySword adlı oyuncuda öyle bir eşyaya rastlamadım!

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana cevap vermesem bile herkesi uyardım. Fakat xRandySword adlı oyuncuda öyle bir eşyaya rastlamadım!
İstersen o eşyadan bende var sana göstermek için tutuyorum gösterebilirim. Başka deliller toplamak için de uğraşırım. O yetkililerin yüzünden sunucuda düzgün oyuncu kalmadı bilgin olsun crystaro falan hepsi kadir yüzünden bıraktı.
Ayrıca bu olay karşısında böyle tepki vermesine ne düşünüyorsun Kadirin?

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstersen o eşyadan bende var sana göstermek için tutuyorum gösterebilirim. Başka deliller toplamak için de uğraşırım. O yetkililerin yüzünden sunucuda düzgün oyuncu kalmadı bilgin olsun crystaro falan hepsi kadir yüzünden bıraktı.
Ayrıca bu olay karşısında böyle tepki vermesine ne düşünüyorsun Kadirin?
Olayın aslını bulduk boş yere Rewolwin (Admin) hakkına girmiş oldun!
Bug: /vipiksir komutunu kullanarak stack'lü su iksiri alınıyor ve iksir standında stackli olarak dolduruluyor.
Bug Engellendi...

Sunucu Aktif +

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucundaki Karakterli yetkilin bug kullandığını kendisi itiraf etti. (YETKİLİ HEM DE BUGU SÖYLEYECEĞİNE İTİRAF EDİYOR)
Bu arada emreye Kronos'u güzelmiş dediğimi iletirsiniz.
Sunucunun gidişatı çok iyi tebrikler :alkış: Kaybınız daha çok oyuncu olacak.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SS'de Cheater09 ile slime888'in diyaloğuna dikkat.

Son düzenleme:

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucundaki Karakterli yetkilin bug kullandığını kendisi itiraf etti. (YETKİLİ HEM DE BUGU SÖYLEYECEĞİNE İTİRAF EDİYOR)
Bu arada emreye Kronos'u güzelmiş dediğimi iletirsiniz.
Sunucunun gidişatı çok iyi tebrikler :alkış: Kaybınız daha çok oyuncu olacak.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SS'de Cheater09 ile slime888'in diyaloğuna dikkat.
Buglar bizim yüzümüzden kaynaklandığı için bunun sorumlusu ne adminler, ne oyuncular bunun sorumlusu biziz! Fakat bu bugu şu ana kadar bize bildiren tek bir kişi var oda Rewolwin ayrıca böyle bir şey Kronos ile yapıldığını sanmıyorum.
He birde serverda geçen olayları forumdan atmak yasaktır. Forum kurallarına uygun bir vaziyette yorum yapın! İyi forumlar.

BigGhost

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bu Server'i En Son Geçen Yaz Oynuyordum. Okullar Açılınca Minecraft'a uzun bir Ara Verdim.Bu Arada Oyunu Silmiştim. Oyunu Tekrar Yükledikten Sonra Bu Server'i Çok aradım Sonunda Buldum. Yine Geldim :) [Adım Daviseee] Bu Arada Serveri Öneririm Bu Zamana Kadar Oynadığım En İyi Server Diyebilirim!

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Server'i En Son Geçen Yaz Oynuyordum. Okullar Açılınca Minecraft'a uzun bir Ara Verdim.Bu Arada Oyunu Silmiştim. Oyunu Tekrar Yükledikten Sonra Bu Server'i Çok aradım Sonunda Buldum. Yine Geldim :) [Adım Daviseee] Bu Arada Serveri Öneririm Bu Zamana Kadar Oynadığım En İyi Server Diyebilirim!
O değerli yorumun için sana teşekkür ederim.