Ahahaaha tabi çalabilirsinKonu tasarımının bi' kısmını çalabilir miyim sayın @caandalek ?
Bir kaç sorum olacaktı. zaten tanırsın eskilerden beni?Ahahaaha tabi çalabilirsin![]()
Ayy, çok teşekkür ederimmAhahaaha tabi çalabilirsin![]()
Özelden mesaj atabilirsin.Ayy, çok teşekkür ederimmBi' de size bi' konu da danışmam gerek özelden mi mesaj atayım? Yoksa Skype üzerinden mi?
Çok teşekkür ederimServeriniz Muhteşemdende Öte Ama Tek Eksiği Rehberler Veya Bir Başka Yetkili Fazla Girmior Ve Bu Durumda Hacklar Çok Oluyor Özellikle: Skypvp de İlgilenirseniz SevinirimVe Bu Arada da Başarılarınızın Devamını Dilerim
Yaza doğru daha büyük yeniliklerle gelmeyi düşünüyoruz. TeşekkürlerKatil Kim , Eggwars , Hariç başka oyunlarda gelebilir mesela Saklanbaç - Futbol v.b oyunlar gibi
Önemli degil BetaCraft'dı seviyorum güzel bir sunucu, Başarılar dilerim.Yaza doğru daha büyük yeniliklerle gelmeyi düşünüyoruz. Teşekkürler![]()
Size özelden ulaşabilirmiyim bu arada ?Yaza doğru daha büyük yeniliklerle gelmeyi düşünüyoruz. Teşekkürler![]()
Tabi ulaşabilirsiniz.Önemli degil BetaCraft'dı seviyorum güzel bir sunucu, Başarılar dilerim.
Size özelden ulaşabilirmiyim bu arada ?
Hile koruması gelmiş güzelde..Hile açmadığım halde attığı zamanlar oluyor..bu canımı sıkıyor pvp'de vs hep atılıyorum..Tabi ulaşabilirsiniz.