PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Sizce server Nasıl?

• İnanılmaz

• Harika

• Güzel

• İdare eder

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen yoldaki adamlada küfürlü konuşamazsin arkadaşında konuşamasın
o serverde 50 kişi var minecraft oynuyanların yaşı +12 belkide bir bayan oynuyor ? belkide annesi yanında belkide ablasi yanında böyle şeyleri dikkat etmeniz lazım yoksa cok uzun süre piyasada kalmazsiniz
Evet farkındayım ama tekrardan yaptığımız olaydan dolayı özür diliyoruz gerçekten :(
Arkdaşımıda uyarıcam emin olabilirsin şikayetin için tekrardan teşekkür ardından yaptığımız bu kötü davranıştan dolayı özür dilerim![DOUBLEPOST=1428500482,1428226347][/DOUBLEPOST]Serverin günü uzadı herkesi bekliyoruz!

Dgknkc9

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuda factiondan zevk alarak oynuyorum fakat rehber eksikliğindenmidir bilmem küfürleşmeler çok oluyor. Umarım en yakın zamanda tecrübeli rehber arkadaşlarla sunucunuzu daha oynanılabilir bir hale getirirsiniz, küfüre sonuna kadar karşıyım. BAŞARILAR DİLERİM.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok teşekkür ederim yorumun için en kısa zamanda rehber almak istiyorum fakat rehber olmak isteyen birisini skype çekiyorum kişiye soruyorum mute nasıl atılır diyorum oyuncu bana abi boşver ben katılmıcam diyor bana şöyle deneyimli rehberler lazım fakat daha öyle bir arkdaşa rastlamadım[DOUBLEPOST=1428587676,1428509749][/DOUBLEPOST]Sunucu Güncel Rehber Arıyoruz ![DOUBLEPOST=1428594526][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Event Başlıyor herkesi bekliyorum[DOUBLEPOST=1428663182][/DOUBLEPOST]Serverdaki bakım sona ermiştir. Herkesi tekrardan Betacraft.nitrado.net Adresine bekliyoruz.

HAFTA SONU EVENTLERİ BAŞLIYOR

TalhaTmbl

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Beyler Server süper evetleri çok güzel oluyo rain eventleri maden eventleri koşu eventleri gibi birsürü event
Beklerizz...
Oyundaki ismim
|SaSaSa|

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen öyle bu gün DEV EVENTler var sizide bekliyoruz[DOUBLEPOST=1428690833,1428670798][/DOUBLEPOST]
SurvivalGames Yüklendi Senide Bekliyoruz!
[DOUBLEPOST=1428740344][/DOUBLEPOST]Serverin Kişi Sayısı 120'ye Çıkarıldı!

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabiikide Bekleriz bir sorun varsa söyleyin.

Güncel ++[DOUBLEPOST=1428783147,1428776470][/DOUBLEPOST]Survival Games Forum Konusu : Tıklayın[DOUBLEPOST=1429020616][/DOUBLEPOST]Servere Quake Yüklendi!

____________________________________________________________________________________
SurvivalGames'e Breeze Island haritası yüklendi senide bekliyoruz!

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Serverin Arenası Çok Süper Tam Pvp lik Süper Server Olmuş Tebrik Ederim Betacraft
Teşekkür ederim yorumunuz için[DOUBLEPOST=1429114331,1429105307][/DOUBLEPOST]Eskiden Quake de bug olup itemleriniz gidiyodu fakat şimdi ise quake için farklı bir sunucu var bu olayı tamamen ortadan kaldırdık[DOUBLEPOST=1429186439][/DOUBLEPOST]Bosslar Tekrardan devrede herkesi bekliyoruz!

Betacraft.nitrado.net