teşekkür ederimGercekten iyi sunucu![]()
Serverda olan bir hatadan dolayı serveri geri aldık! Yapıcak en ufak bir şey bile yok özür dileriz![DOUBLEPOST=1430154691,1430153140][/DOUBLEPOST]furkan bu nasıl bir şey ya dün 17:0 deydi hani >16:50 gibi geldim çekilmiş bile bunasıl bir şey
![]()
Dediğim gibi ne kadar çok serverda durusanız o kadar şansınız artar illaki son anda girmeye gerek yokKötü yorumlarda var fakat güzele benziyor perşembe günü deniyeceğim![]()
Bir hatadan dolayı herkesin gitti yapıcak bir şey yok üzgünüm ama keşke gitmeseydin bizim serverda o kadar geçmişin var hem bu hafta sonu bir daha çekiliş yapılacak belki kazanırsınben hiç denemem 35 stack dia 1.9 m paragitti vip pre gelmeyecek nasıoslsa başka sw buldum zaten[DOUBLEPOST=1430158013,1430157983][/DOUBLEPOST]en çok durma ben varım xD[DOUBLEPOST=1430158486][/DOUBLEPOST]en çok durmamı alırım 54 dal
![]()
Oyş Çok Tatlı <3
Dediğim gibi lapissiz sunucular pek tutmuyor oyuncular ne istiyorsa ona göre davranmak gerek bir bakımdan
Bende server açacağım fakat şey yapabilirim hep lapisli hem lapissiz 2 ayrı factionDediğim gibi lapissiz sunucular pek tutmuyor oyuncular ne istiyorsa ona göre davranmak gerek bir bakımdan
yaparsan güzel olabilir kolay gelsin yinedeBende server açacağım fakat şey yapabilirim hep lapisli hem lapissiz 2 ayrı factionama sanırım lapissiz ve 1 tane yapcağım ...
Sanadayaparsan güzel olabilir kolay gelsin yinede
Her zaman bekleriz![DOUBLEPOST=1430225016,1430224977][/DOUBLEPOST]Unutanlar için tekrar açıklayalımSanadagelebiilirm servere
![]()