PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Sizce server Nasıl?

• İnanılmaz

• Harika

• Güzel

• İdare eder

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tolga sana söylemedi mi pro ben ona söyledim ama banane dedi . O günden beri bir daha girmedim sizin servere neyse özelden konuşalım bu konuları
Tamamdır!
Sunucu Aktif +

Sunucu Aktif +

• Skyblock 'ta yeni bir görev eklendi!
Adanı 10.000 Level yap ve DragonLore ol!
• SurvivalGames'te kenarda istatistik tablosu eklendi!

Sunucu Aktif +

Sunucu Aktif +

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Survivalgames Açtınıız Rekora doğru ilerliyorsunuz yakında +200 olursunuz heralde

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survivalgames Açtınıız Rekora doğru ilerliyorsunuz yakında +200 olursunuz heralde
İnşallah oluruz yorumun için teşekkür ederim ^^

LufitHD 'ye çok teşekkürler!

Sunucu Aktif +

▬ Kaktüs bugu giderildi!
▬ 1.8 sürümü ile girilince skinler görünüyor!
▬ Ram 51GB arttırıldı!
▬ Kişi sayısı 400'e yükseltildi!

EggWars Aktif

REKOR 200!

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Bu foruma arada sırada uğruyorum malesef, çokta nadir yorum yapıyorum:
Bu sunucu sürekliliği yakalamış bir sunucuydu, 1-2 aylık açılıp kapananlardan olmadı, lapisli factionun üstüne birşeyler katmaya çalışmış ve başarılı olmuştu.
Hub olduğunu görünce şaşırdım. Umarım kararınızdan pişman olmazsınız ve başarılı olursunuz.
Girip gezmedim ama factionu çoğu sunucudan güzeldi dediğim gibi. Başarılar diliyorum.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu foruma arada sırada uğruyorum malesef, çokta nadir yorum yapıyorum:
Bu sunucu sürekliliği yakalamış bir sunucuydu, 1-2 aylık açılıp kapananlardan olmadı, lapisli factionun üstüne birşeyler katmaya çalışmış ve başarılı olmuştu.
Hub olduğunu görünce şaşırdım. Umarım kararınızdan pişman olmazsınız ve başarılı olursunuz.
Girip gezmedim ama factionu çoğu sunucudan güzeldi dediğim gibi. Başarılar diliyorum.
O değerli yorumun için sana canı gönülden teşekkür ederim ^^ Yakında herkesin beklediği Hard Faction'u getiriyorum