MineLoria
Mc.MineLoria.net
- En iyi cevaplar
- 0
- Sunucu IP Adresi
- Play.AdoreNW.tk
- Oyun Sürümü
- 1.8x
- Sunucu Slotu
- 200
- Sunucu Türü
- Survival
GÖRSELLER
Spawn

Orman

Köylü takas

Kopyalanabilir İP: Play.AdoreNW.tk
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Yeniliyoruz paketi zaten yeni yapıyoruz cumartesi 18:00'da açıcazŞu Dağıttığım Paket İle Sunucu Açmayı Bıraksanızmı Artık (:
katılıyorum dostumŞu Dağıttığım Paket İle Sunucu Açmayı Bıraksanızmı Artık (:
Bunu lavivanw nin plugin paketini rename leyip sunucu açan birimi söylüyor hımm aşırı mantıklı bir cevap böyle devamm..bu kadar dandik mapkomedi
eminim laviva dır bu arada baktınmı sne şu anBunu lavivanw nin plugin paketini rename leyip sunucu açan birimi söylüyor hımm aşırı mantıklı bir cevap böyle devamm..
Baktım değişen bir şey yokeminim laviva dır bu arada baktınmı sne şu an)))
Yorumunuz için teşekkür ederim mimar aldım zaten kendime.Map olmamış pek ama konu tasarımı iyi isterseniz size özel bütçenize göre map yapabilirim
ulan sen ne boş insansın daha dün sw ne girdim lavivadan başka bir şey yok süt inekleri kasalar falan filan hepsi aynıBaktım değişen bir şey yok![]()
Göz doktoruna göründünmü? bi tekrar bak istersen Ha bu arada ben eski rehberiniz yani plotous kendiside söylemişti paketin lavivadan aldığınıulan sen ne boş insansın daha dün sw ne girdim lavivadan başka bir şey yok süt inekleri kasalar falan filan hepsi aynı
2 gün önce paketimi kendim 0 dan yaptım laviva ile alakası olduğunu düşünmüyorumGöz doktoruna göründünmü? bi tekrar bak istersen Ha bu arada ben eski rehberiniz yani plotous kendiside söylemişti paketin lavivadan aldığınıbide bana diyor