Play.AhenkNW.Com 1.8.X HUB Sunucu Yetkili Alımları

Tako_King

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba Sayın Forum Gamer Takipçileri Bugün Sizlerle AhenkNW Adlı Sunucuma Alım Yapacagım İyi Forumlar
Sunucu Slot:Sınırsız
Sunucu Ram:32GB
Sunucu Lokasyon:Türkiye
Sunucu Host:Kendi Makinemiz (0 ping Efsane Makine)

[REHBER ALIMLARI] [NOTLARI OKUYUNUZ !]
Adınız:
Soyadınız:
Yaşınız:
Skype adresiniz:
Mikrofonunuz var mı:
Oyun içi isminiz:
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):
Ahenk Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:

[Youtuber Alımları][Notları Okuyunuz]

Ad:
Kaç Abonesiniz (+750):
Bir Videonuz Ortalama Kaç İzlenior:

[DipNotlar] [Mutlaka Okuyunuz !]

((Her Sunucuya 3 Rehber Alınacaktır,Survival Faction Skyblock))
((YT Alımları Sınırsızdır.YT Sunucuda Bir Seri Başlayıp Haftada 2 Video Atmalıdır.))
((Rehberler 3 Ay Deneneceklerdir Eğer Aktifligi Ve Çabası Görülürse Mod Rütbesine Yükseltilir.))
((Rehber&YT Olarak Alındıysanız Skype Üzerinden İletişime Geçilecektir.))
((Başka Alımlarımız Yoktur Builder Alımları Kapalıdır Moderator Nasıl Olunacagını Belirttim.))

-Saygilarmızla

AhenkNW !

Tako_King

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Başka alım var mı? Moderatör / Skripter gibi

KONUDA BELİRTTİM YT,REHBER ALIMLARI VAR REHBERLER İŞLERİNİ İYİ YAPARSA 3 AY İÇERİSİNDE MOD RÜTBESİNE YÜKSELTİRLER AYRIYETTEN SU ANDA SKRİPTER ALIMLARI BULUNMAMAKTADIR BULUNURSA YAZARIM.

Başka alım var mı? Moderatör / Skripter gibi

KONUDA BELİRTTİM YT,REHBER ALIMLARI VAR REHBERLER İŞLERİNİ İYİ YAPARSA 3 AY İÇERİSİNDE MOD RÜTBESİNE YÜKSELTİRLER AYRIYETTEN SU ANDA SKRİPTER ALIMLARI BULUNMAMAKTADIR BULUNURSA YAZARIM.

BİLGİNİZ YETERLİ GÖRÜLDÜ SKYPE ADRESİNİZİ VERİRSENİZ İLETİSİME GEÇECEGİZ

thefatihhan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
[REHBER ALIMLARI]
Adınız: Fatihhan
Soyadınız: Durukan
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: fatihhandurukan2580
Mikrofonunuz var mı: Evet Var.
Oyun içi isminiz: FatihKing
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6 Senedir Oynuyorum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kesinlikle Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucu Gayet Kaliteli Bir Sunucuya Benzediği İçin Katkılarımla Daha Kalite Hale Getirmek İçin Yetkili Olmak İstiyorum.
Ahenk Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Kesinlikle Sağlarım Problem Olmaz.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): herkes İnsan Benim Özelliklerim Şunlar Bir Oyuncu Bir Soru Sorduysa Cevabını Net Bi Şekilde Alana Kadar Uğraşırım ve Günde 6 ile 15 Saat Arası Online Olurum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Çok İyi Anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Bir Fikrim Yok.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Bir Fikrim Yok.

BesirC4N

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
[REHBER ALIMLARI]
Adınız:BesirCan
Soyadınız:Özgün
Yaşınız:16
Skype adresiniz:BesirC4N
Mikrofonunuz var mı: EVet
Oyun içi isminiz:C4N3
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2.5-3
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet hazır olmasam bur de ne ısım var
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu serveri bir yere getirmek istiyorum.
Ahenk Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet çok arkadaşcanlısıyımdır isterseniz yarın konusabiliriz skype üzerinden.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): diğer oyuncularla yetkililerin oyuncu oldugunu biliyor olmam yani ben altı üstü oyncu dıyıp gecmem oyuncuyu kurucu yerıne koyarım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: sunucunun herhangi bir eksigi ldugunu dusunmuyorum eger olursa ozmn karar verırız.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: suanlık hıc bırsey.

FlashDesigns

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: SAMET
Soyadınız: CURA
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: Samet a Glr PvP
Mikrofonunuz var mı: EVET VAR
Oyun içi isminiz: LobinhoBR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2 YILDIR OYNUYORUM
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): EVTE SATEN DEĞİŞİK YERLERDEDE YETKILI OLDUM VE BURDADA YETKILI OLMAYA HİSSEDİYORUM
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): BU SUNUCU GUZEL GAYET İYİ KALİTEİYE BENZİYOR VE İYİ İNSANLARLA TANIŞACIGIMA İNANIYORUM
Ahenk Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): KESİNLİKLE DÜŞÜNÜYORUM
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): BEN DİĞER OYUNCULAR GİBİİYİM AMA REHBER OLURSAM AYIRAN ŞEY O OLCAK
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: EVET ANLAŞAMADIĞIM KİMSE YOKTUR ÇOK İYİ ANLAŞIRIM
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: ŞU ANLIK Bİ FİKRİM YOK
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:ŞU ANLIK Bİ FİKRİM YOK

SelimYldrm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: SELİM
Soyadınız: YILDIRIM
Yaşınız: 15
Skype adresiniz:[email protected]
Mikrofonunuz var mı:VAR
Oyun içi isminiz:NoxiPlayYT
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 , 5 ARASI
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):BİR ÇOK KERE YETKİLİ OLDUM HAZIR HİSSEDİYORUM TECRÜBEM VAR
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):SUNUCUYU SEVİYORUM HEMDE ONLİNE SÜREM İYİ AKTİF KALIP OYUNCULARA YARDIM ETMEK İSTİYORUM
Ahenk Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):EVET
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):oYUNCU OYUNCUDUR BİZİ AYIRAN BİRŞEY YOKTUR BENCE SVDE AİLE OLMAK GEREKİR .
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:EVET
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:SUNUCUYA HİLE KORUMASI EKLEMEK İSTERDİM
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Bİ FİKRİM YOK BU KONUDA .

Pesleke42

RedStrafe!
En iyi cevaplar
0
[REHBER ALIMLARI]
Adınız: Skypeden vereceğim.
Soyadınız: Veremem maalesef.
Yaşınız:Özel bilgilerimi skypeden veriyorum.
Skype adresiniz: pesleke44
Mikrofonunuz var mı: Maalesef.
Oyun içi isminiz: NoexyV2
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Herkes bırakıp başlamıştır,şimdi bunu yalanlamak istemiyorum fakat ara ile 3-4 yıldır oynuyorum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet,hazır hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bu sunucu bana,benim gibi insanların yetkili olması için yapılmış gibi,en azından ben öyle hissediyorum.
Ahenk Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Her yere uyum sağlayabilecek bir insanım fakat normal olarak insana göre değişir.Ekibinizi şu anlık tanımıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Dikkat ettiğiniz gibi yazım kurallarına önem veriyorum.İnsanlarla iyi anlaşırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Yukarıda ve onun yukarısında dediğim gibi,insanlara önem veriyorum(iyi anlaşırım) ve uyum sağlıyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Şu anlık bilemiyorum.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Şu anlık bilemiyorum.

Snapyhero

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:semih
Soyadınız:altıntaş
Yaşınız:15
Skype adresiniz:snapyhero,semihaltıntaş
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:snapyhero
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet çokdan
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):sunucu güzel ve bende bu işi yapabilecegime inanıyorum
Ahenk Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):ever herkes le uyum içerisindeyimdir.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):insanlarla kolay iletişim kurarım. yazım kurallarını iyibilen birisiyim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:ne eksikse
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:ne eksikse

Troll02

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ahmet
Soyadınız: Çiftçi
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: Yok fakat Facebook ID:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mikrofonunuz var mı: AH BİRDE OLSA HACI, SÖKETİ KIRDIM BASARAK ÇILDIRIYORUM YA :/
Oyun içi isminiz: CrawL olabilir, her an değişebilir ama.
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 9
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Olmasam buraya böyle özene özene yazmazdım sanırım :)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Neden mi... Ben güzel bulduğum ve kendine güvenen özgüvenli bir sunucu isterim ve bu server öyle şahsen.
Ahenk Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Eh, o sizin görüşünüz.Bence uyumlu olabilir, her ortama uyumlu oluyorum genelde.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben ben olduğum için herkesten farklıyım, taşak geçmeyip anlatıcak olursam; Herkeste olmayan bir özellik var bende, merhamet, acıma, komiklik, eğlence.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: %100 diyorum kısaca.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Anti-BOT, Anti-Hile.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: O kendilerini "Profesyonel" sanan hileci arkadaşları özene özene, itina ile silmek isterdim.

CemoPlays

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız:Cem
Soyadınız:Buksur
Yaşınız:15
Skype adresiniz:live:cemibuksur
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: CemoPlays
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 yıldır
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet tabii ki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucu güzel benziyor burda yetkili olmanın bana farklı bi tecrübe yaşatacağını düşünüyorum
Ahenk Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet onlarla güzel bir ortam kurabilirim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Tecrübeli Saygılı ve sadık olmam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: şuanlık yok
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: şuanlık yok

kingufosss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardesim reklamci alimi varsa olmak isterim ama duz reklamci deil yetkim vip mod gibi bir sey olursa.
Hem forumlarda hem kendi ve baska facebook gruplarinda ( her yerde reklam yaparim. )
Facebook grubum en buyugu ( 4000 kisi bir kucugu 780 sonuncusuda 350 )

CandyGirl09

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Merve
Soyadınız:Kaya
Yaşınız:14
Skype adresiniz:yok
Mikrofonunuz var mı:yok
Oyun içi isminiz:pompeei
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):EVET
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Server Kaliteli.
Ahenk Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ayıran Bi Özelliğim Yok Diye Düşünüyorum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet İyi Anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:bir şey Eklemem
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:bir şey Silmem

Son düzenleme: