play.akilacraft.net [1.8-1.16] Skyblock | Jeneratör, Sınır, Minyon, Süreli Fly, DJ Zombi, EnVoy, Ejderha Eventi - [ Skyblock Açıldı ]

AkilaCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
Play.AkilaCraft.Net
Oyun Sürümü
1.8 1.16
Sunucu Slotu
Sınırsız
Sunucu Türü
SkyBlock
SUNUCU ADRESİ
play.akilacraft.net
1.8-1.16 sürümleri arası giriş yapabilirsiniz.
Event saatimiz 20:00'da çekilişler ile yapılıyor.

standard.gif
anasayfa.jpg

hakkımızda.jpg

yetkililer.jpg

makine.jpg

sistemler.jpg

mapspawn1.png

mapboss1-min.png

maparena.png

Son düzenleme:

cRovenzy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu Tamamen P2W Sunucunun Bugün Açılmasına Rağmen Adam Parayı Basıp 1K Leveli Geçmiş Cidden Yazık. :para:

Son düzenleme:

AkilaCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu Tamamen P2W Sunucunun Bugün Açılmasına Rağmen Adam Parayı Basıp 1K Leveli Geçmiş Cidden Yazık Size. :para:
O sizin düşünceniz zula oyununa p2w demiyorsunuz'da sunucuda vip alıp gelişen arkadaşlara p2w demeniz normal değil bence düşüncenize saygı duyuyorum teşekkürler.

plaszow

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
akilacraft.png

Öncelikle merhabalar, bir metin2 oyuncusu olduğum için "metin2 market sistemi" yazısına takılıp sunucuya girdim. Komutu aramak için /bilgi komutunu kullandım ve bulamadığım için aşağıdan sordum. Bana /market komutunu gösterdi moderatör ve ardından tüm sunucularla aynı olduğunu görünce fikrimi söyledim. Beni sert bir şekilde tersleyip sunucudan uzaklaştırma kararı aldı kendisi. Eleştiriye açık bir sunucu olmalısınız bence, gördüğüm kadarıyla yorumlarda da ters cevaplar bulunuyor. Başarılar diyeceğim ama başarıyla da olacak iş değil gibi gözüküyor.

AkilaCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 193746

Öncelikle merhabalar, bir metin2 oyuncusu olduğum için "metin2 market sistemi" yazısına takılıp sunucuya girdim. Komutu aramak için /bilgi komutunu kullandım ve bulamadığım için aşağıdan sordum. Bana /market komutunu gösterdi moderatör ve ardından tüm sunucularla aynı olduğunu görünce fikrimi söyledim. Beni sert bir şekilde tersleyip sunucudan uzaklaştırma kararı aldı kendisi. Eleştiriye açık bir sunucu olmalısınız bence, gördüğüm kadarıyla yorumlarda da ters cevaplar bulunuyor. Başarılar diyeceğim ama başarıyla da olacak iş değil gibi gözüküyor.
İlgileneceğim kusura bakmayın tekrardan.