Play.AntiCraftTR.Com Faction Server Lapis/Tabela Ench/Boss/Köylü Ticaret/ Takas (Warplar Alıntıdır)

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Reklamların fiyatını bilmeyen biri gelip benle tartısmasın lutfen

çalmak deil bu nette olan herkezin kullandıkları çalmnyı bende bilioırum ama çalmadım
Reklamların fiyatını bilmeyen biri gelip benle tartışmasın lütfen ha ? Haklısınız sizin gibi yaşı küçük(7-10) yaş arasında olan birisiyle tartışmakla aptallık yaptım kusura bakmayın...(şu an başka bir mesaj yazardım da moderatör beyfendiler şak diye banı atarlardı.)

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İn
Küçük Sade Faction Serveri Beğendim :> Ama Yazıların Arkasında Foto Hypixel'e Ait ...
Oha %30 civarı saydamlıkta ve belli olmayan bir resim hypixel'e ait, böyle bir hatayı nasıl yaptım bilemiyorum...İternette kullandığın neredeyse tüm fotoğraflar zaten birilerine ait, herşeyi bu kadar büyütme lütfen.

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yalnız, minecraftın multiplayer'i 2011'de çıktı siz 2010'dan beri serverle nasıl uğraşıyosunuz :) güzel gibi :)
Minecraft 2009'da çıktı bu arkadaşlar çok eski bizden daha iyi bir şey biliyorlar hocam mesela milleti kazıklamak gibi kendini bir şey sanmak gibi :)
Edit : Forumda yakında hafif aşağılama içererek gerçekleri içeren mesajları da yazmak yasak olabilir dikkatli olun derim.

KuraPieee

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hypixel sunucusuna ait olan bir resimi izinsiz kullandıgınızdan dolayı HyPixel sunucusuna bildirimde bulundum.

Ohadabunede

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Minecraft 2009'da çıktı bu arkadaşlar çok eski bizden daha iyi bir şey biliyorlar hocam mesela milleti kazıklamak gibi kendini bir şey sanmak gibi :)
Edit : Forumda yakında hafif aşağılama içererek gerçekleri içeren mesajları da yazmak yasak olabilir dikkatli olun derim.
İYi tamamda 2009'da yapamazsınız ki. o zamanlar oyun daha alpha-beta falan. Multisi zaten yok. Craftbukkit spigot falan nerden çıkıcak ? 2011'de çıktı multisi. Kendinizi fazla övmek için biz 7 senedir uğraşıyoruz falan demeyin.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alıntı ( Çalıntı) muhabbeti yapıyorsunuzda eski sonoyuncuda alıntı mapler kullanıyordu. Sonoyuncuya neden laf atmıyordunuz o zamanlar ve de neden alıntı olmasına rağmen +2000 çekiyordu ?

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Galiba Biraz Yalan Dolan Seziyorum ? Nitradoda 200 Kişilik Sunucuda 8 Gb Ram Oluyo ? Yoksa Slot Bugumu hıhıhıhı

(10karakter)

İYi tamamda 2009'da yapamazsınız ki. o zamanlar oyun daha alpha-beta falan. Multisi zaten yok. Craftbukkit spigot falan nerden çıkıcak ? 2011'de çıktı multisi. Kendinizi fazla övmek için biz 7 senedir uğraşıyoruz falan demeyin.
Hocam benim bu sunucuyla alakam yok ve o mesajı şaka olsun diye yazmıştım :C