Play.CastleTurk.Com | Türkiyenin En İyisi! | OP Faction | Kutular | Bosslar | Rütbeler | Kredi Sistemi | Klan Turnuvaları! | Her Cuma VIP Çekilişi |

OnlyVan

Play.CastleTurk.Com
En iyi cevaplar
0
Yetkililer ilgisiz. Biraz daha dikkatli olmanızı öneririm.
sunucu online her geçen gün artıyor. malesef bazı yetkililerimiz bu birkaç gün giremedi özel sebeplerden dolayı. alımları başlattık. değerli yorumunuz için teşekkürler.

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım biraz edepli olmayı öğrenmelisiniz ilk başta. Eski sunucumuzun spawnını kullanıp ilk başta bizim diye savunma yapıp daha sonra mapınıxa sahip çıkın diyen biri. Karakter kişilik anlatmama gerek yok sanırım. Emeğinize dikkat edin..
Ekli dosyayı görüntüle 107957
Ekli dosyayı görüntüle 107959
Selam taner. Ben eski batihost yetkilisi Selçuk. Bu maplerin size ait olmadığını bilmeyen yoktur sanırsam. Bu arkadaşta batihost deposundaki paketten bulup kullandı bu mapleri. Bu mapler ilk olarak Taner'in sunucusu olan Yo*C***t sunucusunda kullanıldı. Map sahibi kaldırılmasını istiyorsa kaldırmalısınız. İyi forumlar.

KnightNetWork

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım biraz edepli olmayı öğrenmelisiniz ilk başta. Eski sunucumuzun spawnını kullanıp ilk başta bizim diye savunma yapıp daha sonra mapınıxa sahip çıkın diyen biri. Karakter kişilik anlatmama gerek yok sanırım. Emeğinize dikkat edin..
Ekli dosyayı görüntüle 107957
Ekli dosyayı görüntüle 107959
Dostum sanırsam bu harita kısaca "SOC" denilen sunucuda uzun bir süre kullanıldı. Bu söylediğim sunucunun sahibi, bu haritanın senin olduğunu bile bile rahatlıkla kullanmış oluyor ve şuanda seni savunuyor orası ilginç bir durum. Neyse konumuza dönecek olursak ahmet yakın arkadaşım oluyor. Ona haritanın sizin olduğunu kanıtlar iseniz kaldıracağına eminim.

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
map onlara ait değil. + 3 gün önce o maple sunucu açan sen değilmiydin? boşaltın burayı.
Erkan abiden izin alarak ve ayrıyeten marketlerde Yo*C**ft tabelalarını silmeden ve maplerin alıntı olduğunu her şekilde kendim belirttim. Ve daha sonradan da sunucuma biri gelip kaldırmasını istedikleri zaman edepsizce konuşmadım ki kimse kaldırmamı da istemedi. Adaletli olduğunuzu söylemiştiniz. Adaletli davranıp, dürüst olmanızı bekliyorum (!)

OnlyVan

Play.CastleTurk.Com
En iyi cevaplar
0
OpSkyblock eklenmiştir! konu en yakın zamanda düzenlenecektir.

GÜNCELDİR

SK1905

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buildiniz dışında tasarım,pluginler hoşuma gitti başarılar bro^^