YusufBeyTR_V1
Ve Yeniden....
- En iyi cevaplar
- 0
Hile serbest olan sunucu survival olmaz faction olur. Survivalın sonu nereye gidiyo bakalım.
Hile Kullanmaya Bende Karşıyım Ama MineCraft'ın %90ı Hile.Koruma Olan Sunucularda Oyuncular Oynamıyor Bile Arkadaşta Bunlardan Yararlanıp Oyuncu Çekmeye Çalışıyor.Hileli factionada karşıyım survivalada karşıyım. Hileye ne tür server olursa olsun karşıyım. Hile kullananlar zaten genel olarak 14 yaş altı oluyor.
kaldın öyle ?Kanıtladım Alıntı OlDUGUNU Ne oldu hic ses seda yok ?
Attığın Video'da Sadece Balıkçı Var Spawn Falan Atarsan Daha İnandırıcı Olabilir.kaldın öyle ?
malesef silinmiş ama kanalın shibiyle konusrusn o yaptı hepsinAttığın Video'da Sadece Balıkçı Var Spawn Falan Atarsan Daha İnandırıcı Olabilir.
sen kmsn birader alıntı paket derken Youtube CloverMC yaz paketi ben yaptm kafanı kırarm heeAlıntı paket,diğer sunucularda reklam yapmalar... Otaqu boyun bu serverde admin olması...
Serverden hoşlanmadım değil. NEFRET ETTİM!
Hile serbest olan bir sunucudan hiçbir şey bekliyemezsiniz. Ha...Otaqu boyu anlatayım. Bir hatanız olursa size istediği gibi her türlü ortamdan küfür edebilen bir arkadaş. Eğer ortada bir sunucu var ise kendisini her şey olarak tanıtabilir. Bu sayede onu öğrenebildim zaten. Arkadaşımızın hatasını başka bir admine bildirirsek size "yav moruq sana ddos atcam evindeki internet çökcek" gibi yorumlar yapan bir kişi. En kısa zamanda batıp iflas etmeniz dileği ile... Teşekkürler.
Kaldın Öylemi Özelden Mesaj at Bakalım Paketinizi Söyliyim warp marketi aynı bir tek warp balıkcıyı deiştirmişsiniz spawn Cogu sunucuda Zaten var ?kaldın öyle ?
+1Alıntı paket,diğer sunucularda reklam yapmalar... Otaqu boyun bu serverde admin olması...
Serverden hoşlanmadım değil. NEFRET ETTİM!
Hile serbest olan bir sunucudan hiçbir şey bekliyemezsiniz. Ha...Otaqu boyu anlatayım. Bir hatanız olursa size istediği gibi her türlü ortamdan küfür edebilen bir arkadaş. Eğer ortada bir sunucu var ise kendisini her şey olarak tanıtabilir. Bu sayede onu öğrenebildim zaten. Arkadaşımızın hatasını başka bir admine bildirirsek size "yav moruq sana ddos atcam evindeki internet çökcek" gibi yorumlar yapan bir kişi. En kısa zamanda batıp iflas etmeniz dileği ile... Teşekkürler.
Bu konu senin olsaydı aynısının sana uygulanması da "adalet" olurdu.Arkadaşım Hileli oynamak istemiyen Sunucuya gelmesin nedir bu gömme çabalarınız ? Saygınız damı yok sizin. Bana yapılan şey bu çocuğada yapılıyor. Zaten istesekte istemesekte hileli oynanmıyor mu? Başarılar.
Adaleti yanlış anlamışsın galiba :?Bu konu senin olsaydı aynısının sana uygulanması da "adalet" olurdu.
Adalet insanların haklarının eşitlenmesi değil haklı olanın almasıdır. Yani "Hile" illegal bir şey olduğu için asla ve asla kişinin sunucusundan sunucusuna değişmez. Adaleti yanlış anlamışsın galba :? oOOOOOOOOOOO laf soktum gibisinden bir şey yazmak yerine adaleti açıkla da anlamını bilelim.Adaleti yanlış anlamışsın galiba :?
Adalet senin gibi gereksiz birine cevap yazmamdır. Hadi bakimAdalet insanların haklarının eşitlenmesi değil haklı olanın almasıdır. Yani "Hile" illegal bir şey olduğu için asla ve asla kişinin sunucusundan sunucusuna değişmez. Adaleti yanlış anlamışsın galba :? oOOOOOOOOOOO laf soktum gibisinden bir şey yazmak yerine adaleti açıkla da anlamını bilelim.