play.cubelandtr.net yetkili alım konusu

byZen

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
LÜTFEN SORULARI DÜRÜSTÇE CEVAPLAYINIZ !
İSİM: Zen
YAŞ(+18):17
MİKRAFON VAR MI ?: Evet.
NE ZAMANDAN BERİ MİNECRAFT OYNUYORSUN: Uzun süreden beri oynarım, yaklaşık olarak 5-6 yıl civarı.
YARATICI DÜŞÜNCELERİN,PLANLARIN VAR MI VARSA BİZİMLE PAYLAŞIR MISIN: Bu soruyu pek anlamadım, şöyle ki sunucuyu henüz görmedim. Planlarım yok diyebilirim ama katılınca yüksek bir ihtimal olacaktır.
ASİSTAN OLUNCA NELER YAPMAYI PLANLIYORSUN: Birçok şey planlıyorum diyebilirim, örnek vericek olursak İlgili bir asistan, saygı çerçevesi içinde bir oyun, kaliteli hizmet, sorumluluk, bunların yanında eğlence olmazsa olmaz sonuçta. ^^
DİSCORD ADRESİN: byZen#5389

Son düzenleme:

TheDixon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İSİM:Emirhan
YAŞ(+18):16
MİKRAFON VAR MI ?:Var
NE ZAMANDAN BERİ MİNECRAFT OYNUYORSUN:2015
YARATICI DÜŞÜNCELERİN,PLANLARIN VAR MI VARSA BİZİMLE PAYLAŞIR MISIN: Sunucu İçin Sezon Sistemi Getirilebilir. Bu Sezonda Çeşitli Çekiliş İle Sezon Hediyesi Dağıtılabilir.
ASİSTAN OLUNCA NELER YAPMAYI PLANLIYORSUN: Sunucu,Üyeler ve Yetkili Arkadaşlarıma Yardımcı Olmak.
DİSCORD ADRESİN: The'Ɗĩχøn.#0001

GordTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
LÜTFEN SORULARI DÜRÜSTÇE CEVAPLAYINIZ !
İSİM: Ömer
YAŞ(+18): 18
MİKRAFON VAR MI ?: Var
NE ZAMANDAN BERİ MİNECRAFT OYNUYORSUN: 7 senedir oynuyorum.
GÜNDE KAÇ SAAT AKTİFSİN: 6 7
ADMİN OLUNCA NELER YAPMAYI PLANLIYORSUN: Oyuncularla ilgileneceğim. Oyuncuların bir sorunu varsa onları çözmek için çalışacağım. Eğer oyuncu ve yetkili arasında bir problem olursa o problemi çözmek için çalışacağım.
DİSCORD ADRESİN: ★ recelomer#2945