Play.DangerTR.Com - Emek SkyBlock'un Adresi! (1.8 - 1.14)

Sokullu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
LOGO2.png

Her taraf opskyblock doldu, Şöyle bi giripte doğru düzgün emek skyblock oynama fırsatımız olmadığını gördüm ve bu serveri açtım.
E haliyle benim gibi düşünenleri serverime bekliyorum.

2019-06-11_05.14.50.png
2019-06-11_05.15.01.png
2019-06-11_05.15.30.png
2019-06-11_05.15.53.png

Serverimize ait birkaç özelliği burada listelemek istedim, Tabi geliştirmeye açık bir server sizde önerilerde bulunarak serverin gidişatına yön verebilirsiniz.
/ototopla komutu ile kırdığınız eşyaların otomatik olarak üzerinize gelmesini sağlayabilirsiniz, Vip ler kırılan eşyaları otomatik olarak block haline getirebilir ve kırılan madenler otomatik olarak pişirilir
Adaların her birisinde duvarlar bulunmaktadır, bu duvarlar başka adalardan oyuncuların sizin adanıza gelmelerini tamamen engellemektedir, tabii ki bu duvar hakkında çeşitli ayarlar yapılabiliyor. Örnek vermek gerekirse duvarın rengini değiştirebilirsiniz.
Rütbelerimiz diğer tüm skyblock serverlerinden bağımsız şekilde ayarlanmıştır, Rütbeler ada seviyesine göre değil,oyun parasıyla,yaratık öldürerek,blok kazarak vb, işler sonucunda rütbe atlayabiliyorsunuz./Ranks

Oyun içerisinde /sandıktopla komutu ile dağınık olan sandığınızı otomatik toparlatabilirsiniz.
Envanteriniz darma dağınsa uğraşmanıza gerek yok, /Etopla komutu ile envanterinizi otomatik olarak sıralayıp toplatabilirsiniz.
Açık arttırma sistemi biraz farklıdır, %100 olarak ihale tanımına uymaktadır, Elinizdeki eşyayı server içerisinde açık arttırmaya çıkartmak için /auction start yazmanız yeterli, gerisini size soracaktır.
Oylama sistemimiz diğer serverlerden çok farklıdır, Serverimize oy verince çeşitli ödüller kazanırsınız, Ve nezaman hangi siteye oy attığınız kayıt altına alınır, En çok oy atanları görebilirsiniz, Ayrıca her oy attığınızda size oy puanı verilir, Bu oy puanı ile Oylama marketinden alışveriş yapabilirsiniz,/warp oylama
Serverimizde 15 dakika boyunca afk kalırsanız, karakteriniz otomatik olarak dondurulur, Dondurulan karakteriniz hiçbir şekilde dmg yemez, üzerinize eşya atamazlar, TAB da afk olduğunuz görünür.
Serverimizde minyonlar bulunmaktadır, Minyonları tam anlamı ile işçi gibi kullanıp onlara bazı özellikler yapabilirsiniz, Örnek vermek gerekirse minyona otomatik taş kırdırabilirsiniz.

Çeşitli kasalarımız bulunmaktadır, Bu kasa anahtarları oyun içerisinden oyun parasıyla alınabilir, Bazı özel kasa anahtarları kredi marketinde kredi ile satılıyor.
Serverimizde vip, ürün komut gibi işlemler sitemiz üzerinden değil, direkt oyun içerisinden yapılır. Size sadece sitemizden kredi yüklemek kalır, Bu sistem sayesinde site üzerinde oluşabilecek problemlerden etkilenmez %99 güvenli olursunuz. Hesabınız ile sitemizden giriş yaptıktan sonra kredi satın alarak oyun içerisinde kredi marketinden alışveriş yapabilirsiniz. Marketi görmek için /KrediMarketi

Serverimizdeki vip grupları ile rütbelerimiz okadar uyumludurki, Son seviye rütbemiz vip ile aynı özelliklere sahiptir, Bu durumdan dolayı paytowin zincirini kırmaktayız, Serverimizde gerçekten emek sarfeden oyuncularımızı bu şekilde ödüllendirmeyi hedefledik, Ayrıca çoğu serverde vip alınca eski rütbesine geri dönemiyorlar, bu problem bizde yok, herhangi vip satın aldıktan sonra süreniz bitince kaldığınız rütbede ilerlemeye devam edebilirsiniz, Ayrıca vip iken rütbenizi kasmaya devam edebilirsiniz, Eski rütbenizi son rütbeye kadar yükseltebilirsiniz. Vip süreniz bitince rütbenize otomatik geri dönersiniz.

İçerisine aktarılan hertürlü eşyayı marketteki fiyatına eşit şekilde otomatik olarak satmaktadır, Bu işlem 10 saniyede bir tekrar edilir.Farm yapan oyuncular için pahabiçilmez bir özelliktir.

/Depo komutu ile tüm oyunculara adanmış 1 adet boş depo alanını istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Kredi marketinden extra depo alanı satın alabilirsiniz, Vipler daha fazla depo alanına sahiptir. Komut: /Depo 1
Serverimizde normal spawner çeşitleri yoktur, Sadece eşya spawnerleri mecvuttur, Yani spawnerden zombi doğacağına direkt çürük et doğar!

Server 100 kişiliktir.
Serverdeki tek yetkili DangerTR isimli yetkilidir.
Sitemiz: Dangertr.Com
Siteden kayıt zorunluluğu yoktur.
İp adresimiz: play.dangertr.com
Sürüm 1.8.x ve 1.14.x
Lakin sağlıklı oyun için 1.8.8 sürümünü tercih etmenizi öneririm.​

Son düzenleme:

tunaxhan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eskiden oynadığım emek skyblock tadını bu serverda bulabildim cidden çok güzel olmuş Özelliklerini çok beğendim serverda bulunan birçok özellik buraya eklenmemiş Eklemenizi tavsiye ederim Cidden çok güzel olmuş ellerinize sağlık

Sokullu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eskiden oynadığım emek skyblock tadını bu serverda bulabildim cidden çok güzel olmuş Özelliklerini çok beğendim serverda bulunan birçok özellik buraya eklenmemiş Eklemenizi tavsiye ederim Cidden çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Evet birkaç özelliğimizide ekledik, Zamanla geliştirdikçe eklemeye devam edeceğiz..