Play.EdiDream.Com| SkyBlock | Survival| PvP | Minigames| BedWarS| PaintBall |OITC| BuildBatle|

Serverimiz Sizce Nasil?

• Kullanılan toplam oy
    37

EDNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Serveri Para Icin Acmadim.Paraya Ihtiyacim yok.Ben sen diyilim para kazanmak icin oyuncualrini lagli servere mahkum etdiyin zamnlari unutmusun qaliba.
Hadi ikile Paylasimimin Altindan.Seni Benden Iyi Taniyan Yok.

NorvanTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar klasik sunucular ben olsam servere dota vb ffa gibi seylerde yuklerdim

smolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Survivalda spawner ipeksi ile kırılınca gelmiyo + claimde pvp açılmalı adam pvp den kaçmak içim hemen claimli alana giriyo

EDNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ipeksi ile gelmesi yarin duzeltilir.amma claimde pvp acilmiycakdir cunku. adamin koruna biliniceyi bi yer olmasi lazim ayrica gereksiz yerlere claim atmak ban sebebidir yani misal kendine b ieyr yapiyor claimliyor adam ckeip kesiyor kesemiyince ayarladigi alanda saklaniyor gibi.Bu arada isdekelrinizi teklifleirnizi esed.owner skype adresinden bildiriniz.

memokra

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Servere Girince Chatta Çıkan Yazı Çok Uzun,Karmaşık ve göz yorucu Yine Aynı Şekilde Bilgilendirme Başlığı Altına Chata Çıkan Yazı İçinde Aynı Şeyi Söyleyeceğim.
2. Survival Spawnına Özenilmemiş. Geliştirilebilir.
3. Minigames Lobi İdare Eder.
4. Skyblock Spawn Güzel Fakat Biraz Boş Gibi Geldi Bana.
5. Pvp Haritanız Kusura Bakmayın Ama Tek Kelimeyle BERBAT.
Devamını Yarın İyice İnceleyip Ekleyeceğim...

EDNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1. Servere Girince Chatta Çıkan Yazı Çok Uzun,Karmaşık ve göz yorucu Yine Aynı Şekilde Bilgilendirme Başlığı Altına Chata Çıkan Yazı İçinde Aynı Şeyi Söyleyeceğim.
2. Survival Spawnına Özenilmemiş. Geliştirilebilir.
3. Minigames Lobi İdare Eder.
4. Skyblock Spawn Güzel Fakat Biraz Boş Gibi Geldi Bana.
5. Pvp Haritanız Kusura Bakmayın Ama Tek Kelimeyle BERBAT.
Devamını Yarın İyice İnceleyip Ekleyeceğim...
Fikir Bildirdiyiniz Icin Tesekkurler Fikrileriniz Sayesinde Sunucumuza Guncellemeler Gelicekdir.

smolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu arda survival rehber gerekli sanırım bir rehber almışım ama kendisini dogru düzgün görmedik 7/24 oyundayım ama hiç rehber görmedim

EDNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lobiye Donme Komutu Duzeltildi Artik Lobiye /hub Yazarak Gece Bilirsiniz.Iyi Oyunlar.