EDNetwork
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Yav he he kesin oyledir. skybock sunucunda bi /lobi yaz bakayimBenim öyle bir sorunum yok yaklaşık 1 aydır.
Yav he he kesin oyledir. skybock sunucunda bi /lobi yaz bakayimBenim öyle bir sorunum yok yaklaşık 1 aydır.
En azından yapmaya çalışıyorum senin gibi para için açmadım tanınmak için açtım.Yav he he kesin oyledir. skybock sunucunda bi /lobi yaz bakayimchestcommands.open.exemple.yml permin yok
Su An Paintball Turkcelesdiriliyro ve BuildBatle kurulumu basladi ardindan Silah maci oynumuz gelicek.Bunlar klasik sunucular ben olsam servere dota vb ffa gibi seylerde yuklerdim
Bunlar klasik sunucular ben olsam servere dota vb ffa gibi seylerde yuklerdim
Kolay Kardes Kolay Herseyin Yapimi.Yeterki Gozunu Korkutma Yapari mde gerisi gelir.kolaysa yaparmısın girek ?
farkındaysan okadar çok SSG yok :/ çünkü yapamıyorlar dedigimiz haldeKolay Kardes Kolay Herseyin Yapimi.Yeterki Gozunu Korkutma Yapari mde gerisi gelir.
Fikir Bildirdiyiniz Icin Tesekkurler Fikrileriniz Sayesinde Sunucumuza Guncellemeler Gelicekdir.1. Servere Girince Chatta Çıkan Yazı Çok Uzun,Karmaşık ve göz yorucu Yine Aynı Şekilde Bilgilendirme Başlığı Altına Chata Çıkan Yazı İçinde Aynı Şeyi Söyleyeceğim.
2. Survival Spawnına Özenilmemiş. Geliştirilebilir.
3. Minigames Lobi İdare Eder.
4. Skyblock Spawn Güzel Fakat Biraz Boş Gibi Geldi Bana.
5. Pvp Haritanız Kusura Bakmayın Ama Tek Kelimeyle BERBAT.
Devamını Yarın İyice İnceleyip Ekleyeceğim...