iFredy
Play.FunnyPvP.Net
- En iyi cevaplar
- 0
Linkler kırık yakında konuyu yenileyeceğimResimler bende gözükmüyor galiba bozulmuş düzeltebilir misiniz ?
Linkler kırık yakında konuyu yenileyeceğimResimler bende gözükmüyor galiba bozulmuş düzeltebilir misiniz ?
- Coğu kişi Mod servere girdigi an hileyi kapatiyor /v de kalmaniz iyi olur- Rütbe sistemi farklı bir permission plugini kullanmaya başladığımız için kaldırıldı.
- Report ettiğin kişi her türlü kontrol edilir aac ile alakası yok.
- Küfür,reklam,hakaret gibi şeylerde sohbet silinir o arada gözden kaçabiliyor.
- Nurican artık ilgilenmiyor tek ben varım.
- Eren Ateş denilen eski rehberimizin yetkisinin alınması zoruna gittiği için ağlıyor tüm hesapları banlı olmasına rağmen sürekli modem resliyor.
- Skpyede istek gönderdiğin gibi kişiye gitmez gecikmeli gider ve adamın sana yalan atıcak hali yok.
Uyarın için teşekkürler Emre rehberle konuştumBen sunucunuzun eski moderatorlerindenim. Sunucunuzu iyi buluyorum fakat, ismini vermek istemediğim bir rehberiniz haksız yere mute atıyor. Sevmediği insanlarla uğraşıyor, oyuncularla yeterince ilgilenmiyor. Skypeden screeenshot vs. atmama rağmen görmemezlikten geliyor. Yetkililerinize çeki düzen verirseniz sevinirim.
Uyarın için teşekkürler Emre rehberle konuştumBen sunucunuzun eski moderatorlerindenim. Sunucunuzu iyi buluyorum fakat, ismini vermek istemediğim bir rehberiniz haksız yere mute atıyor. Sevmediği insanlarla uğraşıyor, oyuncularla yeterince ilgilenmiyor. Skypeden screeenshot vs. atmama rağmen görmemezlikten geliyor. Yetkililerinize çeki düzen verirseniz sevinirim.
BaranKartal 1 yıldır serverimizde oynuyor birçok kez kontrol edilmesine rağmen bir hile kullandığı tespit edilmemiştir. Aldığımız yetkililer hem aktifliğe hemde bilgisine göre alınıyor. Ve bu tür sorunlarınızı sitemizden destek talebi açarak belirtin.BaranKartal İn Reach Le oldugunu Biliyorsun Peki Neden Banlamiyorsunuz Adam Reach ' UzakdanVurma Hilesi ' Servere Mcpe Li Bir koruma Getirdiginiz an serveri birakir veya 1 kişi bile olduremezMcpeli Koruma Varken Kesiyorudum suan adam Ten atiyor Çok saçma Ekran açdirdim Diyen Mod Unuz İse hiçbir şey bildigi yok galiba Bu Keyskordmod veya opdifine içinde Koyulan Untacpet Hilesine giriyor Yani Ghost hack. Lutfen Akdif Diye Mod Seçmeyin Adam Reach leyi bilmiyo Metro u bilmiyor e... Bu Adam Ne işe yarar ?
Reach Zaten aranmayla bulunamaz. 3 blok Vuruş sınırını 5 6 blok dan vurmasina yarar ve tek tuşla kapatila bilir ekran açtirarak Hile bulunmaz Mod Hile derse direk banlar. Pot Pvp Oynasaydınız Bunu rahatlıkla anlardınızBaranKartal 1 yıldır serverimizde oynuyor birçok kez kontrol edilmesine rağmen bir hile kullandığı tespit edilmemiştir. Aldığımız yetkililer hem aktifliğe hemde bilgisine göre alınıyor. Ve bu tür sorunlarınızı sitemizden destek talebi açarak belirtin.
E.. Salim Tamam Bu Çocuk Barani Az Taniyot Ben Taniyorum Ve Eskiden 10 vs atarsan 8 9 u ben kazanirdim Simdi İse adam a yaklaşamiyorum Nerde O eski FunnyReach Zaten aranmayla bulunamaz. 3 blok Vuruş sınırını 5 6 blok dan vurmasina yarar ve tek tuşla kapatila bilir ekran açtirarak Hile bulunmaz Mod Hile derse direk banlar. Pot Pvp Oynasaydınız Bunu rahatlıkla anlardınız
Youtube E Reach Veya Vape Yazarsaniz Rahatlikla Anaya bilirsiniz.
Mcpe li Bir Koruma getir Ve serveri birakiyorumu birakmiyorumu gorursun+ Ben barandan Öncede bu serverdeydim
77momi ve wez Mod ken _-_
Site Link İ Ni Nerden Bula bilirim![]()
Vip 20:00-22:00 arası takım olabiliyor enchli set ve elmas kılıç markette satılıyor vip e verilen kılıç sadece enchli bu da vip olmanın bir ayrıcalığı abartı özellikler yok.Serveri Gerçekten Sevdim, Ama Vip Takım oluyor Bakmıyorlar, Vip ler Elmas kılıç +ench Enchli Set'i Var.
Anti Hilenizi Beğendim Fakat Banlar Kısa Süreli Daha Uzun Olması Lazım