BatuuHanYTR
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Tamam Saol.Tekrar Girmeyi Denersen Girebilirsin Sen Girmeye Çalıştığında Bot Atıyordular
Tamam Saol.Tekrar Girmeyi Denersen Girebilirsin Sen Girmeye Çalıştığında Bot Atıyordular
Haritamız daha yeni yapıldı yeni harita yapmayı planlamıyoruz ve bu tür mesajlarını bize skypeden iletirsen daha iyi olurxSheffy ve FunnyCraft17 Size bir sorum olacaktır. PvP haritanız biraz küçük (orta yani) ve biraz klasik buldum açıkcası. Çünkü yani bir ev olabilir. Ona merdivenle çıkarız. Trambolin, dağ vb. şeyler yapabilirsiniz. Yani demek istediğim yeni bir harita yapılacak mıdır?
Haritamız daha yeni yapıldı yeni harita yapmayı planlamıyoruz ve bu tür mesajlarını bize skypeden iletirsen daha iyi olur
Nerede küfür ettiğimi gördün? Söyler misin rica ediyorum.modunuz küfür ediyor terbiye vermenizi rica ederim
Optimizasyon Yapıldı
Yeni Cezalandırma Sistemine Gecildi
Eski Sürümdeki Birkaç Plugin Güncellendi
Lag Çözüldü
Yardımları İçin @GameKingTr59 'a Teşekkürler
Küçük Bir Bug Çözüldü @Breakthrough 'a Teşekkürler
Kit Kaydetme Tabelaları Baştan Sona Değiştirildi
Ceza Sisteminde Birkaç Değişiklik Yapıldı
Duel Yazıları Değiştirildi
Oyuna girişte artık envanteriniz silinmeyecek
BuildUHC setiyle FFA girme engellendi
Kit Kaydetmedeki Ufak Bir Sorun Çözüldü
Kit Kaydetmede Oluşan Ufak Sorun Çözüldü
Anti Hilede Değişiklik Yapıldı
Kit Kaydetmede Bulunan Küçük Bir Bug Çözüldü
Report Sistemi Güncellendi
Gereksiz Skriptler Temizlendi
Küçük Buglar Çözüldü
Optimizasyon Yapıldı
Artık Rakibin Oyundan Cıktıgında Bounty Kazanıyorsun
1v1'e Gapple Etkisiyle Girme Engellendi
Builduhc Kitiyle FFA Atlamada Birkaç Bug Çözüldü
o oyuncular video cekiliyor diye girmişti oraya ve ilk gün fazla oyuncu oldu ondan sonra az oyuncu oldu ve harita temizlenirken donmalar yaşattığı için kaldırdım ileride daha iyi bir makineye geçersek eklenicek güzel şeyler var![]()