play.Gloreys.com | Survival (1.17) Yeni Açıldı ! | MMORPG TARZI KARAKTER GELİŞİM SİSTEMİ | YENİ ZİNDANLAR ! | BİNEK SİSTEMİ | DEMİRCİ SİSTEMİ

EmirhanDGN

GLOREYS NETWORK
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
play.gloreys.com
Oyun Sürümü
1.17-1.18
Sunucu Slotu
Sınırsız
Sunucu Türü
Survival
DİSCORD ADRESİ :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SİTE ADRESİ :

BİLGİ ! : SUNUCUMUZ 25.12.2021 TARİHİNDE YANİ CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 18.00 DA AÇILACAKTIR !

survival spawn-min.png

SUNUCUMUZDA SADE BİR ŞEKİLDE SADECE SPAWN HARİTAMIZ BULUNMAKTADIR. ZİNDANLARIMIZ SADECE TANITIM VİDEOMUZDA YER ALMAKTADIR. GÜNDEN GÜNE YENİ TASARIMLAR VE GÜNCELLEMELER EKLENECEKTİR.

Gloreys Network Survival oyun bölümü özenle hazırlanmış oyuncuların en iyi survival zevkini alabilmeleri için eski survival oyuncuları tarafından hazırlanmış ve hayata geçirilmiş bir projedir. Türk lirası ödüllü turnuvaları ile hem oyuncularına para kazandırıyor hem de oyundan daha fazla zevk almalarını sağlıyoruz. Sunucumuz her geçen gün kendini geliştirmektedir.

Vizyonumuz gereği oyun içerisinde hiçbir hileye göz yummuyoruz ve alışagelmiş TRSurvival Serverlerde bulunan sistemlerin yanı sıra o sistemlere ekleme yapıyor oyunculara daha iyi bir hizmet sunmayı hedefliyoruz.

TRSV Oyuncularının birbirleri ile sadece orman ve arena’da değil sunucunun pvp ve pvm ile alakalı her yerinde rekabeti sağlamaya çalışıyoruz.

Adaletliliğimizi sistemlerede yansıtıyoruz ve p2w oyum yapımıza sadık kalarak sadece parası olanın değil emek vereninde en üst düzeyde zevk almasını sağlıyoruz bu yüzden GLOREYS Survival projesini devam ettiriyoruz.

Bosslarda en çok damageyi vuran oyuncuya drop atması sayesinde haksızlığın önüne geçiyor ve o boss’a en çok emeği verene ödül kazandırıyoruz.

• survival sunucu
• survival sunucular
• survival server
• survival serverler
Gloreys Network

Lanisse

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
MMO - Zindan - Yetenekler - Survival beni summonladınız gibi hissettim inş zamanında yetişirim :D

Nxymn

Warum diese games? Sei doch einfach Straight.
En iyi cevaplar
2
Tasarım ve konu anlatımı güzel.Denemek lazım.Başarılar reis

MavPir

Maviş Pırıl
En iyi cevaplar
0
Discordunuz çalışmıyor, davet kodunu yazar mısınız? Link olmadan kodu sadece.

Wustend

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucuya ilk girişim olmasına rağmen kayıt olamıyorum sınırı aştınız diyerek benim sunucuya kayıt olmama engel oluyor. Discord adresinizi verebilme şansınız varmı?

Atemha

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sunucu kapalı mı ve pvp sürümü nedir 1.8 değilse klanca denemek isteriz