Canayaz
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucu zorlu survival üzerine kurulmuştur. gereksiz pluginler yok, fakat oyunu biraz daha eğlenceli hale getirmek için yenilikler düşünüyorum. sunucu açıldığı ilk gün +30 online ile başladı. sunucu ortağının hainliği tüm projeyi mahvetti. survival forumunı takip edenler bilir flexturk'ü. sunucu adını göktürkiye olarak değiştirdim. yoğun olduğumdan dolayı sunucu ile ilgilenemiyorum. şimdi gelelim asıl konuya; bana şöyle her konuda bilgili +16 mikrafonu olan, gerektiğinde telefonla arayıp bilgi alabilceğim biri lazım. biraz daha açıklamak gerekirse; sunucuda ben yokken ilgilenip bir sorun olduğunda direk sms atıp bilgilendirecek hepsi tabii ki bu değil ilgili olması lazım. az biraz plugin, skript bilgisi olsun. Bilindiği üzere Göktürkiye sunucusundan gelirim yok, alıma katılanlar bunu dikkate alsın. Formu aşşağıya yazıyorum kendinize göre doldurun.
Adınız nedir? (Hitaben):
Minecraft nick'iniz nedir?:
Yaşınız nedir? :
Bilgili olduğunuz konu varmı? :
Kullandığınız sesli iletişim programı varmı? Belirtiniz. (Skype Discord team speak):
Telefon numarası verebilcekmisiniz? (alıma kabul edildikden sonra):
Bildiğiniz kodlama dili varmı? :
Göktürkiye sunucusu hakkında yorumunuz? :
Adınız nedir? (Hitaben):
Minecraft nick'iniz nedir?:
Yaşınız nedir? :
Bilgili olduğunuz konu varmı? :
Kullandığınız sesli iletişim programı varmı? Belirtiniz. (Skype Discord team speak):
Telefon numarası verebilcekmisiniz? (alıma kabul edildikden sonra):
Bildiğiniz kodlama dili varmı? :
Göktürkiye sunucusu hakkında yorumunuz? :