Play.GokTurkiye.Net | Ilk ve SON kez sıfırlandı! | Herkes Gider Biz Kalırız!

LeaS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Var fakat killaura etkisini kaybetti 1.9 ve üstü sürümlerde.
Sen 10 saniyede 50 damage vuruyorsan hileyle 70 damage vuruyor çünkü tam zamanlamayla vuruyor. Az da olsa etkisini kaybetmiş olabilir fakat ıskalama oranınınıda katarsak fazla bi etki kaybetmemiş oluyor. Üstelik kalkan yapıp saldırabiliyorlar (bir videoda gördüm). 1.9 daki kalkanda bayağı hasar engelliyor

Zerozerito14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Belirttiğim gibi eğlence amaçlı, en çok tercih edilen sürüm.
Survival sunucuda en çok tercih edilen sürüm son sürümdür, fakat son sürüme plugin bulunamadığı için kolaya kaçarak 1.8 gibi sürümler tercih ediliyor, pvpden dolayı derseniz 1.8 pvpsine değiştiren pluginler var onları kullanabilirsiniz.

LeaS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Servere bakım yapıyoruz diyip çok güzel takas sistemi falan eklemişsiniz eyvallah.
Fakat bu bakım sırasında serveri bayağı bi geri almışsınız. (yaklaşık 1 gün tam bilmiyorum)
Benim 4 tane blaze spawnerim vardı ve bunlarda gitti.
Bu blaze spawnerleri için dünyada 4000 blok yürüyüp portal açıp netherdede 500 blok kadar yürüyüp deli gibi spawner aradıktan sonra bulabilmiştim kii...
Bakıma soktunuz ve serveri geri alıp giden eşyaların telafisini yapmadınız.
Bu durumdan çoğu kişi şikayetçi ve herhangi bir telafisi yapılmadıkça sunucunuzda oynamayacağım.

Canayaz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Servere bakım yapıyoruz diyip çok güzel takas sistemi falan eklemişsiniz eyvallah.
Fakat bu bakım sırasında serveri bayağı bi geri almışsınız. (yaklaşık 1 gün tam bilmiyorum)
Benim 4 tane blaze spawnerim vardı ve bunlarda gitti.
Bu blaze spawnerleri için dünyada 4000 blok yürüyüp portal açıp netherdede 500 blok kadar yürüyüp deli gibi spawner aradıktan sonra bulabilmiştim kii...
Bakıma soktunuz ve serveri geri alıp giden eşyaların telafisini yapmadınız.
Bu durumdan çoğu kişi şikayetçi ve herhangi bir telafisi yapılmadıkça sunucunuzda oynamayacağım.
Bakım henüz bitmediki, önceki yedeği yükledik. Son dosyalar bilgisayarımda yüklü. Fakat şu sıralar sunucuda benden başka ilgilenen yok, bende cidden aşırı yoğunum. Ayretten işlemcinin lehimleri kopmuş, kısacası yarın sallamaya başlıyoruz. Çok güzel eklentiler ekledim.

Server Güzele Benziyor Bi Girelim. İyi Forumlar
Emek, zor bir survival sunucudan daha ne istersin :)

LeaS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Serverin yeni hali bayağı iyi olmuş sıfırdan güzelce başlayacağız :)

Canayaz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Defalarca sıfırlandığı için oyuncu kalmadı. sil baştan yeni bir proje ile tekrar açacağım sunucu açık, ip girişleri kapalıdır.