Buyurun gelin Discord:AD; Ahmet
YAŞ; 16
KENDİNİZDEN KISACA BAHSEDİN; Saygılıyımdır , Oyuncular Ve Yetkililerle İyi Geçinirim.
İSTEDİĞİNİZ YETKİ; Moderatör.
DİSCORD; PioneTR#5646
Teşekkürler , Ancak Discord'dan Ulaşamadım Siz Ekliyebilirmisiniz Sorun Olmaz ise ?Buyurun gelin Discord:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Sunucu IP: play.handmc.net
ekledim.Teşekkürler , Ancak Discord'dan Ulaşamadım Siz Ekliyebilirmisiniz Sorun Olmaz ise ?
PioneTR#5646
[ Serverdayım ]
Yeni açmış olduğumuz survival sunucumuz için MODERATÖR aramaktayız. Aşşağıda ki formu doldurmalısınız ve sunucumuza giriş yapmalısınız.
AD;
YAŞ;
KENDİNİZDEN KISACA BAHSEDİN;
İSTEDİĞİNİZ YETKİ;
DİSCORD;
Play.handmc.net
BİZ MC'NİN EN KÖTÜ SERVERİYİZ.
Bir banlanan arkadaşın daha dramı, banlanmadan önce kral, banlandıktan sonra ...Öncelikle Sunucunuza girdim ve birçok özür dilerim olduğunu gördüm nedeni serverinizin çöplüğünden dolayı çünkü ne admininiz nede rehberleriniz bir olayla ilginlenmiyor. Oyuncular güvenilmez ve salak gibi davranırlar böyle oyuncuların bulunduğu serverlarda bulunmayın arkadaşlar girmeyin rehberler sizi sadece küçük bir hakaretten 5 dk banlar sonra adminler ilgisizdir hep iyi olanlarla ilgilenirler adam değillerdir bu gibi insanların bulunduğu serverlar kesinlikle kötü ve boktan serverlardır anlayışla karşılamanızı diliyorum ve bu servera girmemenizi tavsiye ediyorum.
AD: Emrah Onur YalçınYeni açmış olduğumuz survival sunucumuz için MODERATÖR aramaktayız. Aşşağıda ki formu doldurmalısınız ve sunucumuza giriş yapmalısınız.
AD;
YAŞ;
İSTEDİĞİNİZ YETKİ;
DİSCORD;