Play.handmc.net - MODERATÖR ALIMI [YENİSUNUCU]

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni açmış olduğumuz survival sunucumuz için MODERATÖR aramaktayız. Aşşağıda ki formu doldurmalısınız ve sunucumuza giriş yapmalısınız.

AD;
YAŞ;
KENDİNİZDEN KISACA BAHSEDİN;
İSTEDİĞİNİZ YETKİ;
DİSCORD;

Play.handmc.net

PioneTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD; Ahmet
YAŞ; 16
KENDİNİZDEN KISACA BAHSEDİN; Saygılıyımdır , Oyuncular Ve Yetkililerle İyi Geçinirim.
İSTEDİĞİNİZ YETKİ; Moderatör.
DİSCORD; PioneTR#5646

umuthan680707

Marangoz
En iyi cevaplar
0
AD;Umuthan
YAŞ;Belirtmek İstemiyorum
KENDİNİZDEN KISACA BAHSEDİN;Ben Çok Saygılı Ve Dürüst Biriyim Yazımı Filan Çok Düzgün Yazarım
İSTEDİĞİNİZ YETKİ;Moderatör.
DİSCORD; UmuthanMinerGameYT

DoritosESP

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
isim. Atakan sancak
Yaş. 21
oyun içi bilgimin yeterli oldugunudüşünüyorum sayı çerçevesinde hertür isnanla iyi geçinirim
HANDMC serverinde moderatör olmak istiyorum
komut oyun bilgimle sw ye katkıda bulunmak ve desteklemek istiyorum
DC.Dizdarr#5039 ekleyebilirseniz sevinirim

FlaffyYT

Marangoz
En iyi cevaplar
0
AD; Yasin
YAŞ;16
KENDİNİZDEN KISACA BAHSEDİN; Adım Yasin Yaşım 16 5.5 yıldır Minecraft Oynuyorum Burdada Yetkili olmak isterim
İSTEDİĞİNİZ YETKİ; MOD
DİSCORD; FatalStroke#0524

ChoasFlame

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD; Huseyin
YAŞ; 17
KENDİNİZDEN KISACA BAHSEDİN; ıyımser oyuncularla ilgilenen gerektiginde oyunculara yardım eden biriyim
İSTEDİĞİNİZ YETKİ; Mod
DİSCORD; ChoasFlame#2990
oyundaki adım: ChoasBANK
kendi sifimi kabul etmiyor sunucu?

efsominecraft2142

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
----------------------------------------------------------------------------------------------
AD; Ahmet Can Kaya
YAŞ; 16
KENDİNİZDEN KISACA BAHSEDİN; WorldEdit , WorldGuard , Plugin Ve Skript Bilgisi Olan Türkçedeki İmlelere Dikkati Olan Sempatik , Anlayışlı Ve Bilgili 16 Yaşında 1 Oyun Tutkunuyum

İSTEDİĞİNİZ YETKİ; Moderatör
DİSCORD; TheDarkDead#5818
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

zFlowEren_V2

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD;Eren
YAŞ;14
KENDİNİZDEN KISACA BAHSEDİN;Saygılı Edepliyim.
İSTEDİĞİNİZ YETKİ;Moderatör
DİSCORD;alwaystrafe#6199

NightmareSky

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yeni açmış olduğumuz survival sunucumuz için MODERATÖR aramaktayız. Aşşağıda ki formu doldurmalısınız ve sunucumuza giriş yapmalısınız.

AD;
YAŞ;
İSTEDİĞİNİZ YETKİ;
DİSCORD;

Play.handmc.net
BİZ MC'NİN EN KÖTÜ SERVERİYİZ.​

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Sunucunuza girdim ve birçok özür dilerim olduğunu gördüm nedeni serverinizin çöplüğünden dolayı çünkü ne admininiz nede rehberleriniz bir olayla ilginlenmiyor. Oyuncular güvenilmez ve salak gibi davranırlar böyle oyuncuların bulunduğu serverlarda bulunmayın arkadaşlar girmeyin rehberler sizi sadece küçük bir hakaretten 5 dk banlar sonra adminler ilgisizdir hep iyi olanlarla ilgilenirler adam değillerdir bu gibi insanların bulunduğu serverlar kesinlikle kötü ve boktan serverlardır anlayışla karşılamanızı diliyorum ve bu servera girmemenizi tavsiye ediyorum.
Bir banlanan arkadaşın daha dramı, banlanmadan önce kral, banlandıktan sonra ... :D Sizin görüşünüz bu, saygı duyarım. İyi forumlar

EmrahYalçın

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

AD;
YAŞ;
İSTEDİĞİNİZ YETKİ;
DİSCORD;

AD: Emrah Onur Yalçın
KENDİNİZDEN KISACA BAHSEDİN;Adım Emrah Onur Yalçın 17 yaşındayım 2001 doğumluyum ayrıca 1 sunucda adminlik ve mimarlık yaptım ama sonra yeni alımlar olunca çıktım oyuna 4-5 saat ayırabiliyorum rahat
istedğiniz yetki: Modorötör
discord: EmrahYalçın #4745