Play.handmc.net - MODERATÖR ALIMI [YENİSUNUCU]

NightmareSky

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bir banlanan arkadaşın daha dramı, banlanmadan önce kral, banlandıktan sonra ... :D Sizin görüşünüz bu, saygı duyarım. İyi forumlar

O sizin Banlanan arkadaş diye bahsettiğiniz kişiye karşı verdiğiniz muhteşem cevaptan dolayı tebrik ediyorum aslında size küfür etmeyen fakat Küfürü size ettiğimi sanan bir adminden dolayı kesinlikle çalışır bir server , bana nerede size küfür ettiğimi gösterirseniz bir daha ne sv nize nede mc ye girmiyeceğim.
Sizin serverınıza girip birçok işte yardımcı olup builderlik yapabilirdim fakat siz daha benim oyun içi cevaplarıma bile karşılık vermezken haksızlığa uğradığımızda da dinlemeyip ssadece aradaki argo, küfür lü konuşmaları kendi üstünüze almanız sizce de mantıklımı birazcık mantıklı düşün yaptığım eve bakmadın bile görmedin etmedin serverinin spawn bölümününün girişinde Builder, Test-mod Rehberlik alımı vardır yazıp Builder alımı var mı dediğimde ise yok demenizde gerçekten mantıklı sadece bir şans daha vermenizi ve eğer gerekli ise builder olmak istiyorum orada yazdığım küfür size değil oyun içi kişilere değil şahsınıza değil server içindir servere girenler ile senin hiçbir alakan yok ve ben o sinirlenme aşamasını yaşarken bir yandan rehberin bana mute atması ve evimi çalan adamın cevap vermemesi takımının evimde gezmesi sinirimi bozmuştur. Gereksiz adamların Rehber olup gerçekten bilgisi olan insanların ki benim mc de 3 yıllık bilgi birikimim var fakat siz bunu başka adamlara(abilere) veriyorsunuz bu gerçekten adil ise kesinlikle laf etmeyeceğim ve lütfen bana (GOLDVİP) adlı oyuncunun DC adını verirseniz minnettar olurum.

TheProPoteyto

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD; İLKE
YAŞ; 15
KENDİNİZDEN KISACA BAHSEDİN; 5 YIL Boyunca Minecraft oynadım ( 2 yıl oyunu öğrenmekle geçti zaten ) 3 yıl boyuncada sunucular kurdum sunucularda yetkili oldum günde yaklaşık 6 saat online olabilirim elimden geldiğince oyunculara yardım etmeyi severim Kurduğum Sunucular : LifeCraft,LifePVP,AngelNW,CreationNetwork
İSTEDİĞİNİZ YETKİ;Moderator
DİSCORD;
SnipeCZ#8359

NightmareSky

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bir banlanan arkadaşın daha dramı, banlanmadan önce kral, banlandıktan sonra ... :D Sizin görüşünüz bu, saygı duyarım. İyi forumlar

Gerçekten DC engelini kaldırır mısın ? Konuşmam lazım bir kereliğine banımı yemin ederim bir *** yapmıcam Huzuni bile kullanmıcam sadece banımı geri aç lütfen Eğer sorun yaratırsam mute sebebi bile olursam Ban atarsın sadece geri aç banımı

NightmareSky

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Lütfen banımı kaldırır mısın birçok malzemem kaldı bir daha uğraşmıcam küfür edersem özür dilerimim ya bir daha etmicem kaldır banımı lütfen