UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu sahibi karaktersizin teki ve dolandırıcıdır. 2014 yılında PlameGame ekibini dolandırdı.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onlar kim ? Hangi server ?
Sizin sunucunuz ,Furkan aksakal denilen kanı bozuk vatandaş plamegame firmasından belli vaatlerle aldığı makineyi sözünde durmayıp dolandırdığı,bizim üzerimizden sunucudan kar yapması.Unutulmadı bunlar hepsi duruyor skype adreslerimizde ,bide biz bilmiyoruz ayaklarına yatmayın.

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Bilmiyoruz + olarak konuyu baltalamayın . Yorumunuz + bildiriniz için teşekkürler.

Warp Takas --- Denemelik açılmıştır.

edizpr01

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server baya iyi gardaş tavsiye ederim

Gardaş market on numara olmuş ellerinize sağlık süper ortam kurdum bu serverde

cellatvedat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Pardonda Hobbitcraft.nitrado.net ? Yani benim bildigim o server MMORPG Bİ SERVERDİ Kit seçiyorsun okçu savaşçı Baltacı ve kitini yükseltiyorsun hobbit parası ile p40 hobbit seti alıyorsun o servermi Çnki lapis falan dedi arkadaş Yani kıl oldum ?

Bilmiyoruz + olarak konuyu baltalamayın . Yorumunuz + bildiriniz için teşekkürler.

sERVER İP VEREBİLRMSNZ ? hobbitcraft.nitrado.net deniyorum ve girşmiyor.

vedators nickli kullanıcıyı Silmenizi rica ediyorum vedators nicki 1 2 senedir Her serverde kullandıgım Bir nickdir hobbitcraft.nitrado.net de Kullandıgım bir nickdir. nickim çalındı Lütfen Gereği yapılsın .