Play.HyperixsNw.Pw 3. Sezon OpSkyBlock Adalar Sıfırlandı Herkes Eşit OpFaction Özel Sistemler /spmarket /blokmarket 21:00 Hergün event ve Vip çekiliş

hyperixsnw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
Play.HyperixsNw.Pw
Oyun Sürümü
1.8 - 1.13
Sunucu Slotu
500
Sunucu Türü
OpSkyBlock Ve OpFaction
Hyperixs Network
1.8 -1.13
Play.HyperixsNw.Pw

HYPERIXS.jpg

Skyblock_Konu_Tasarm.jpg

mapler.jpg

Ufak bilgi vereyim sistemlerden
1- sandığa tabela koy [otosat] yazman yeterli
2-/otosat aktif enventerini otomatik satar
3-/satiscubuk satış çubuğu ile sandığa vurman yeterli

Sadece bir server değiliz bir aileyiz ailemize katılıp
muhabbetimize dahil olmanı çok isteriz
unutma sensiz bir kişi daha eksiğiz :)
Herkese İyi Oyunlar Dileriz...

Son düzenleme:

naber12344321

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Genelde Sunucuların eleştireceğim tarafını yazarım buraya.. Opskyblock sevmem ama forumda konusu olan sunucuların 100 de 90 ından iyi olduğunu düşünüyorum..
beğendiklerim

1-fark ettim sunucunuzda huniler hızlandırılmış blokların yığılmasını önlüyor bunu çoğu op skyblockda göremedim bravo..
2-otosat gibi sistemleriniz falan gayet hoş
3-pluginler de abuk subuk çalışmıyor (son açılan sunucular bu sebeple genelde ilk gün bakıma giriyor)
4-sunucuya girip kurucuyla baya uğraştım kötüledim fakat yinede istemezsen çıkıp gidersin demediniz buda hoştu bunu genelde yaparım
BEĞENMEDİKLERİM
1-genel olarak zaten opskyblock sunucusunu beğenmem bu yüzden sunucu hub olabilir
2-konu tasarımı pek hoş değil
3-sunucuda is top da bulunan kişiler oyunda yok ve aşırı ada levelleri var yarışmak imkansız
4-warplar 1 tık daha güzelleştirilebilir yinede çoğu sunucudan iyi olduğunu düşünüyorum
5-Spawnerler stacklenebilir op skyblock sunucusu oldugu için 20 30 tane spawner koymak yerine bunları yükseltip örneğin 10 tanesi 1 mega spawner olabilir
size başarılar diliyorum..

hyperixsnw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Genelde Sunucuların eleştireceğim tarafını yazarım buraya.. Opskyblock sevmem ama forumda konusu olan sunucuların 100 de 90 ından iyi olduğunu düşünüyorum..
beğendiklerim

1-fark ettim sunucunuzda huniler hızlandırılmış blokların yığılmasını önlüyor bunu çoğu op skyblockda göremedim bravo..
2-otosat gibi sistemleriniz falan gayet hoş
3-pluginler de abuk subuk çalışmıyor (son açılan sunucular bu sebeple genelde ilk gün bakıma giriyor)
4-sunucuya girip kurucuyla baya uğraştım kötüledim fakat yinede istemezsen çıkıp gidersin demediniz buda hoştu bunu genelde yaparım
BEĞENMEDİKLERİM
1-genel olarak zaten opskyblock sunucusunu beğenmem bu yüzden sunucu hub olabilir
2-konu tasarımı pek hoş değil
3-sunucuda is top da bulunan kişiler oyunda yok ve aşırı ada levelleri var yarışmak imkansız
4-warplar 1 tık daha güzelleştirilebilir yinede çoğu sunucudan iyi olduğunu düşünüyorum
5-Spawnerler stacklenebilir op skyblock sunucusu oldugu için 20 30 tane spawner koymak yerine bunları yükseltip örneğin 10 tanesi 1 mega spawner olabilir
size başarılar diliyorum..
değerli yorumların için çok teşekkür ederim her şey sizler için iyi oyunlar dilerim...

TheBlackAngel

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Server çok güzel ailem gibi.Sevdiğim yönleri.
1- Edit warpında yosunlutaş kırarak köylü parası ve coin düşürüp takas yapılıyor.
2- Takas warpında sünger spawnerı alabiliyorsunuz.
3- Son olarak eventleri.

orcungk78

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
1-sunucunun insanları sıcak kanlı ve iyi huylu
2-server yetkilileri çok ilgili ve her soruna karşı yardımcı oluyorlar
3-server pluginleri çok iyi kasma sorunu da yok
4-server da güzel arkadaşlık kurabilirsiniz
herkese tavsiye ederim servera gelin server de ailee ortamı var
5-server her türlü emeğinizin karşılığını veriyor

hyperixsnw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server çok güzel ailem gibi.Sevdiğim yönleri.
1- Edit warpında yosunlutaş kırarak köylü parası ve coin düşürüp takas yapılıyor.
2- Takas warpında sünger spawnerı alabiliyorsunuz.
3- Son olarak eventleri.
Herşeyden önce aile olmak arkadaş ortamı muhabbet kurmayı en çok istediğimiz şey ve bunu başarmamız sizlerin sayesinde teşşekür ederim yorumun için

hyperixsnw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1-sunucunun insanları sıcak kanlı ve iyi huylu
2-server yetkilileri çok ilgili ve her soruna karşı yardımcı oluyorlar
3-server pluginleri çok iyi kasma sorunu da yok
4-server da güzel arkadaşlık kurabilirsiniz
herkese tavsiye ederim servera gelin server de ailee ortamı var
5-server her türlü emeğinizin karşılığını veriyor
teşşekür ederim değerli yorumun için :)

hyperixsnw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adalar sıfırlanıcak herkes adil bir şekilde kasılmak için fırsat herkesi bekleriz

hyperixsnw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
05.05.2020 Salı günü 10x event olucaktır ver vip çekilişi olucaktır bütün adalar sıfırlandır 21:00 saatinde herkesi bekleriz
+Güncel

hyperixsnw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
+Güncel
Bugün 21:00 Vip çekilişi olucaktır 5X event olucaktır herkesi bekleriz