play.ixtalia.com | Teknik Survival | (1.8.x - 1.14.x) Özel Rütbe Sistemi, Seviyeli fırın,Özel ayarlı satma menüsü,İsci sistemi,Çiftçi sistemi! |

zLordTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
play.ixtalia.com
Oyun Sürümü
1.8 - 1.14
Sunucu Slotu
+1000
Sunucu Türü
Teknik Survival

129994

• Sabit prefixler
• Çokta kolay olmayan bir survival
• Çok değiştirilmemiş bir survival

• play.ixtalia.com •
• Sürüm: 1.8.x - 1.14 •

Konu tasarımı için Redoerdo ya teşekkür ederiz!

Ekli dosyalar

• zGBGnj.jpg
    zGBGnj.jpg
    521.4 KB · Görüntüleme: 239
Son düzenleme:

Exkaar

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
35
Sistemler güzel, sürüm yükseltilebilir, konu tasarımı geliştirilebilir. Ek olarak harita alıntı, haritayı kendiniz daha iyi bir şekilde yaparsanız daha iyi olacaktır. Başarılar dilerim.

zLordTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sistemler güzel, sürüm yükseltilebilir, konu tasarımı geliştirilebilir. Ek olarak harita alıntı, haritayı kendiniz daha iyi bir şekilde yaparsanız daha iyi olacaktır. Başarılar dilerim.
Doğru harita alıntı biraz aceleye geldi yapmaya başladık bile iyi günler sürüm konusunda başka fikirlerimiz var iyi günler <3

UncleBoe

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İlgili bir kurucuya sahip, diğer yetkililerle tanışmadım. Sistemleri/pluginleri ilgimi çekti ve yakında gelecek bosslar diyarını sabırsızlıkla bekliyeceğim. Map alıntı olmasa çok sevinirdim. Ayrıca lütfen yeni oyuncuları bilgilendirmek için bir komut koyun. Sunucuya girdiğimde kafam karıştı ama ilgili bir kurucuya sahip :). 7/10

zLordTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlgili bir kurucuya sahip, diğer yetkililerle tanışmadım. Sistemleri/pluginleri ilgimi çekti ve yakında gelecek bosslar diyarını sabırsızlıkla bekliyeceğim. Map alıntı olmasa çok sevinirdim. Ayrıca lütfen yeni oyuncuları bilgilendirmek için bir komut koyun. Sunucuya girdiğimde kafam karıştı ama ilgili bir kurucuya sahip :). 7/10
Teşekkürler <3 Map değişecek iyi günler

Zadrowisk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı geliştirilebilir, onun dışında sunucunuz hoş gözüküyor. Başarılarınızın devamını dilerim :pluginsel:

Vers

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucunun bakıma girmiş sanırım, o süre zarfında konuyu değiştirebilir misiniz ? çünkü sunucu resimleri kısmı güzel görünmüyor.

Sunucunun açılmasını dört gözle bekliyorum