Bir adam "ben hileyim" der ise ve ona kanıtsız jail attım 3 saatliğine sana dedim ki eğer kanıtlı bir şikayet daha gelir ise sınırsız banlayacağımı söyledim ama sen bilirsin.Sunucuda korumaya dair bir şey yok ve herkes admin 3 admin gördüm 1 kurucu 1 rehber ama bir adminin afk hesabı ve koruma denilen olay yerle bir yani yok bedava koruma koymuşlar medet umuyorlar adamlar hileyim diye söylüyor ve adminlerin tepkisi bir daha olmasın haksızlık hat safada p2w sunucuda denilebilir
Teşekkürler düzeltmeyi deneyeyim.Konu tasarımı daha güzel olabilir ve sunucu resimleri net çıkmamış. Başarılar.
Bence bi girmenizi tavsiye ederim yinede siz bilirsiniz. ^^sunucu taban sürümü 1.16 olsaydı bi girip bakmakda fayda vardı yalnız konu tasarımından ve yorumlardan anlaşılacağı üzere çok başarılı bir sunucu da değil başarılar
söyledğim gibi sürüm çok eski 1 günde yapabileceğim herşeyi yapabilirim ayrıca fazla bi seçenek yok bu sebeple ama sunucunuza girip baktım en azından diğer sunucular gibi 2. gün kapanmamışBence bi girmenizi tavsiye ederim yinede siz bilirsiniz. ^^
Sunucunun rezalet olmasının sebebi nedir?Konu tasarimi idare eder ama sunucu rezalet başarılar dilerim.