[ Play.Kara-Melekler.Com ] | 1.8-1.16x | Metin Taşı Sistemi | Maden İnekleri | Gelişmiş Claim Sistemi | Boss Eventleri | Şans Koyunları

PlueTaHa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
GÜNCELLEME ;

ORMAN TAMAMI İLE YENİLENDİ. 16:00 DA ORMAN AÇILACAKTIR.

Lanisse

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Girmenizi gerektirmeyen bir sunucu sunucuda hileler havada uçuşuyor adam ben hileyim diye bağırdığı halde admin takmıyor hatta adminleri hileyle kesiyor arkadaşları diye tutuyorlar siz bilirsiniz yinede sunucuda hile serbest iyi oyunlar

Lanisse

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuda korumaya dair bir şey yok ve herkes admin 3 admin gördüm 1 kurucu 1 rehber ama bir adminin afk hesabı ve koruma denilen olay yerle bir yani yok bedava koruma koymuşlar medet umuyorlar adamlar hileyim diye söylüyor ve adminlerin tepkisi bir daha olmasın haksızlık hat safada p2w sunucuda denilebilir

Frogist

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı daha güzel olabilir ve sunucu resimleri net çıkmamış. Başarılar.

PlueTaHa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuda korumaya dair bir şey yok ve herkes admin 3 admin gördüm 1 kurucu 1 rehber ama bir adminin afk hesabı ve koruma denilen olay yerle bir yani yok bedava koruma koymuşlar medet umuyorlar adamlar hileyim diye söylüyor ve adminlerin tepkisi bir daha olmasın haksızlık hat safada p2w sunucuda denilebilir
Bir adam "ben hileyim" der ise ve ona kanıtsız jail attım 3 saatliğine sana dedim ki eğer kanıtlı bir şikayet daha gelir ise sınırsız banlayacağımı söyledim ama sen bilirsin.

rizely53

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sunucu taban sürümü 1.16 olsaydı bi girip bakmakda fayda vardı yalnız konu tasarımından ve yorumlardan anlaşılacağı üzere çok başarılı bir sunucu da değil başarılar

PlueTaHa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
GÜNCELLEME ;

Claim Market Geliştirildi.
Orman Düzenlendi.
Köylü Takas Geliştirildi.
Mute Sistemi Geliştirildi.