ChromeOyunda
Play.LiteRise.net
- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
- Sunucu IP Adresi
- Play.LiteRise.net
- Oyun Sürümü
- 1.8.x
- Sunucu Slotu
- 120
- Sunucu Türü
- Faction,Mine,Prison,
Son düzenleme:
Teşekkürler Yeni Sistemler AktifÇok iyi pluginleri süper olan bir sunucu
Güzel bir sunucu keyubu olması sunucuya daha bir güzellik katıyor.Ekli dosyayı görüntüle 119742
Sunucu Bilgileri:
Sunucu İp :LiteRise.keyubu.com
Sürüm: 1.8.x
Server : Faction
Ekli dosyayı görüntüle 119742
Ekli dosyayı görüntüle 119806Ekli dosyayı görüntüle 119808Ekli dosyayı görüntüle 119810
Ekli dosyayı görüntüle 119788
Ekli dosyayı görüntüle 119789
Ekli dosyayı görüntüle 119790
Spawn Bizim Arkadaşımıza Ait Bazı Şeyler tabii ki Değişik Olabiliyor İlk Sunucum Değil Bu Bu Sunucu 1 Ay Değil Sonsuza Kadar Açık Kalacak Hosting Şirketimiz Çok İlgili Değerli Yorumunuz İçinde teşekkür Ederim Buildlerin Geriside Bana Aittir.Server Alıntı Maplarla Nereye kadar devam ediceksiniz acaba? Spawn Alıntı Plugin Paketi 1 hafta uğraşılmış gibi. yazık paranıza yazık
1 ay kapanacak Serverler Arasında
Spawn Bizim Arkadaşımıza Ait Bazı Şeyler tabii ki Değişik Olabiliyor İlk Sunucum Değil Bu Bu Sunucu 1 Ay Değil Sonsuza Kadar Açık Kalacak Hosting Şirketimiz Çok İlgili Değerli Yorumunuz İçinde teşekkür Ederim Buildlerin Geriside Bana Aittir.
Seni Tanımıyorum Bile Sunucuya Girip Sunucumuzu Kötüleyip Boş Boş Şeyler Yapıyorsunuz Burda İnsanların Sunucusunu Kötüleyerek Eline bir şey Geçmeyecektir5 arkadaşım serveri bıraktık. Size başarılar dilerim insanları dolandırma ya hakkınız yoktur. 1 sene önce Chrome oyunda 100 TL plugin paketi icin vermiştim vermedi. Adaletiniz bumu inkar ediceksiniz ama cok kul hakkı yediniz. İyi bayramlar..
Fikriniz İçin Teşekkür Ederiz İlerleyen Zamanlarda BelkiSunucunuz Çok Güzele Benziyor Ancak Çok Şey Eksik Mesela Kredi Eventlerde Verilebilecek Krediler Örneğin /mağaza Diye bir komudu gelirse her eventde gelen oyuncularınız 10kredi kullanır ve /Magazadan kit,para,kazma alabilir böylece eventler birkez daha değer katar . Ama dediğim gibi Sunucu Güzel Tebrik ederim Bu Sunucuyu büyütmeye çalışan BarışBey,MertYurda, Ve diyerlerinin emeği geçen Bütün Asistan yardımcılara Teşekkür ederim Sunucu Güzel Gelmenizi Çok tavsiye ederim (Değer)
Yorumunuz İçin Teşekkür EderimElinize sağlık kendim asistan olduğum için demiyorum sunucu için nerden baksan bi 2 3 gün uyumadık emeğimizin karşılığını verirseniz seviniriz. Sunucumuza gelmeyi unutmayın iyi forumlar