Play.MC-Block.Com | 0 LAG 64GB RAM | GÜNÜN 3 SAATİ EVENT | CHEST SPAWNER | GELİŞMİŞ WAND | KAPANMA RİSKİ YOK | SIFIRLANMA RİSKİ YOK | IDDALIYIZ |

HardBone

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her şey alıntı bu plugin paketi ve map youtube de dolaşıyor. Sizde craft rosi pl paketini alıp indirip editlemek yerine sunucunuzun adını craft rosi koymuşsunuz no emek no yemek.

JoneX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Her şey alıntı bu plugin paketi ve map youtube de dolaşıyor. Sizde craft rosi pl paketini alıp indirip editlemek yerine sunucunuzun adını craft rosi koymuşsunuz no emek no yemek.
:( bilip bilmeden keşke cevap vermeseydin sunucum 8 aydır açık ve gidip bak o paketler kaç hafta önce paylaşılmış kimin çalip çalmadığı belli oluyor he bu arada insan nasılsa başkasınıda öyle sanarmış

Exkaar

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
35
Sunucunun geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum, başarılar dilerim.

JoneX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güncelleme

Yeni güncelleme ile tüm buildleri değiştik konu tasarımını değiştik
Birlikte daha iyiye

AldenSH

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
53
Güncelleme

Yeni güncelleme ile tüm buildleri değiştik konu tasarımını değiştik
Birlikte daha iyiye
134854

Kullandığınız haritalarda Coleries ismi göze çarpıyor, 3-4 ay önce belirtmiştim kaldırın demiştim ama hala aynı haritayı kullanıyorsunuz. Üstüne üstlük menü tasarımları vs her şey kopyalanmaya çalışılmış.

TalhaaHD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
136686
burada ufak bir yazım yanlışı olmuş, ("herke.z" "wandı" "kullaanabiliyor") amacım lekelemek değil bilgilendirmek.

Derman5500

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucuda oynayalım dedik admin rehberlerde ilgi 0 rüzgar diye admin var adam sohbette küfür ederek konuşuyor admin bunu yaparsa oyuncu neler yapmasın hiç elit bir sunucu değil. artık kurucusu kim bilmiyorum ama ben böyle sunucu daha önce görmedim.Soru Soruyoruz admin cevaplamak yerine rehbere oyuncuların sorduklarına cevaplasana diyor rehberin taktığı yok adamlar küfür eden olsada ilk mute mi atsam diye sohbet ediyor

JoneX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucuda oynayalım dedik admin rehberlerde ilgi 0 rüzgar diye admin var adam sohbette küfür ederek konuşuyor admin bunu yaparsa oyuncu neler yapmasın hiç elit bir sunucu değil. artık kurucusu kim bilmiyorum ama ben böyle sunucu daha önce görmedim.
Uyardım adminimizi bildirdiginiz için teşekkür ederim

Derman5500

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Rca ederim ama sunucudan cıktım artık sorduğumuz soruya cevap alamıyoruzki tşk ederim yinede size başarılar.