Play.MC-MiddleEarth.Com | 256 GB Ram | 480 GB SSD | 3 OYUN 3 BAKIM | OPSkyblock,Survival,Skywars | Hepiniz Davetlisiniz!

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
256 GB Ram başlangıç için fazla değil mi :? Bu arada konu tasarımı ve haritalar güzel olmuş ellerinize sağlık.

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
Aslında bakarsanız biz 2013 den beri sunucularla uğraşıyoruz. Bilgimiz var sizin dediğiniz gibi 256 GB Ram fazla olabilir fakat biz işimize bir büyüklük katalım dedik.
Hmm farkettim zaten 2-3 haftada ortaya çıkan bir proje değil bu uğraşılmış barılarınızın devamını dilerim. Büyük düşünün büyük olsun :1:

MiddleEarthResmi

154878724 Görüntülenme
En iyi cevaplar
0
Hmm farkettim zaten 2-3 haftada ortaya çıkan bir proje değil bu uğraşılmış barılarınızın devamını dilerim. Büyük düşünün büyük olsun :1:
Çok teşekkür ederim size. Bizim gözümüz parada pulda değil eğlencede . Biz bayağdır uğraştık . Büyük düşünüyoruz büyük olacak inşallah da insan olmayan bir arkadaş survivali silmiş o yüzden survivali kaldırmak durumundayız.

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
Çok teşekkür ederim size. Bizim gözümüz parada pulda değil eğlencede . Biz bayağdır uğraştık . Büyük düşünüyoruz büyük olacak inşallah da insan olmayan bir arkadaş survivali silmiş o yüzden survivali kaldırmak durumundayız.
Cidden üzüldüm discord mevcut ise ekleyebilir misiniz? Melihoper#9999

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
131977
131978

Aslında bakarsanız biz 2013 den beri sunucularla uğraşıyoruz. Bilgimiz var sizin dediğiniz gibi 256 GB Ram fazla olabilir fakat biz işimize bir büyüklük katalım dedik.
Zaten Alıntıydı