Pro_Survival
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
1.8.X Sunucumuz
23.09.2016 Cuma 16:00'de Açılmıştır.
Yeri Geldi Ağladık Yeri Geldik Güldük Evet Oyun Düşkünüyüz Bir Otururur 5-6 Saat Başından Kalkmayız Derdik
Bir Adım Attık Ve Başladık
Aradan 3 Sene Geçti Tamı Tamına 3 Sene
20.04.2013 Acemilik Dönemi
Deneyimli Ve Başarılı Bir Kaç Sunucu Yönettik Adımızı Duyan Vaybe Demiştir
ProGaming Adı Altında Survival Sunucu Açıp Siz Değerli Kardeşlerimiz İçin Keyifli Bir Oyun Deneyimi Ve Sıcak Bir Aile Ortamı Oluşturmak İçin Buradayız (Yaratmak Demeyeceğim Unutmayınki Yaratmak Sadece Allah'a Mahsustur )
Biz Doğru Yoldan Şaşmayıp Hak Yemediğimiz Sürece Ki Allah Korusun Bir Sorun Olmadan Uzun Süre Bu Sunucuyu Yürütebileceğimizi Düşünüyorum
Tek Gayemiz Keyifli Bir Ortam Oluşturmak Oda Sayenizde Olacak İnşaallah Sizleri Bu Sefer Hilesiz Aramızda Görmekten Gurur Duyarız
İnşaallah Sizlere Gerçek Oyun Keyfini Yaşatacağımıza İnanıyoruz...
Sunucumuzun İp Adresi Play.McProGaming.Net
Sunucumuz 100 Kişiliktir 1.8.X Olan Sunucumuzda Hiçbir Açık Yoktur
Önceki Survival Sunucumuzda Yaptığımız Bir CsGo Çekilişi (Biraz Acemiydik )
Artık Telefonla Destek Vermekteyiz Whatsapp Ve 7/24 Arayarak Destek Alabilirsiniz: 0538 274 91 48
Yeni Özellikler Yeşil Renkte Yazmaktadır
Sunucumuzda Gamma Ve Serenity Hilesi Dahil Tüm Hilelerde Phase Ve Speed Engellenmiştir
/warp claimbilgi Eklenmiştir Claim Atmak Artık Daha Kolay
/warp boss Eklenmiştir
Artık Herkesin 20K Oyun Parasıyla Alabileceği Kimsenin Saldıramadığı Bir Atı Olabilir Ayrıntılı Bilgi /bilgi
/yardım Menüsü Değişmiştir
/team İle Takımınızı Kurabilir Savaşabilirsiniz Ayrıca Türkçe Komutlarıda /bilgi Komutunda Mevcuttur.
Enchli Elma Survival'a Aykırı Olduğundan Yasaklanmıştır
Köylü Ticaretimiz Mevcuttur /warp koylu
Ticaret Sistemimiz Mevcuttur /bilgi yazarak komutlarını türkçe bir şekilde öğrenebilirsiniz
Açık Arttırma Eklentisi Mevcuttur Komutlar İçin: /auc
İpeksi Dokunuş İle Spawner Alma
Sunucumuzda Her Yerde PvP Açıktır Hayatta Kalmak İçin Savaş !
/al,/sat,/claimal,/auc,/masa,/blf,/market,/skype,/fiyat,/yardım,/atcagir,/atgonder,/engelle,/tpkapatac Gibi Komutlar Mevcuttur.
Dahası Sunucumuzda Burda Yazanlar Sunucularda Olanların %1 İ Kadardır Emin Olun..
1.7.x (eski sunucumuzdan)
Tuzak Eventinden
Labirent Eventinden
Yetkili Kadrosu
Lazkopat3718 - Kurucu [Fikir Sahibi]
halil - Kurucu
Sunucumuzdan Kareler
Zindandan Görüntüler
Ox Eventi
Çok Basittir Kurucular Bir Bilgi Söyler Doğru İse O Yanlış İse X Alanına Geçersiniz Sona Kalan Ödül Kazanır
Parkur Eventi
BirBirine Yakın Bloklar Koyduk /tpa /sethome gibi komutlar engellidir blokları sonuna kadar çıkan ilk 3 kişiye ödül verilir.
Hipodrom Eventi
Atı olanlar event olduğunda çekilir at yarışı yapılır.
Tuzak Eventi
Tuzaklı Alanları Başarı İle Geç Ödül Kazan
23.09.2016 Cuma 16:00'de Açılmıştır.
Yeri Geldi Ağladık Yeri Geldik Güldük Evet Oyun Düşkünüyüz Bir Otururur 5-6 Saat Başından Kalkmayız Derdik
Bir Adım Attık Ve Başladık
Aradan 3 Sene Geçti Tamı Tamına 3 Sene
20.04.2013 Acemilik Dönemi
Deneyimli Ve Başarılı Bir Kaç Sunucu Yönettik Adımızı Duyan Vaybe Demiştir
ProGaming Adı Altında Survival Sunucu Açıp Siz Değerli Kardeşlerimiz İçin Keyifli Bir Oyun Deneyimi Ve Sıcak Bir Aile Ortamı Oluşturmak İçin Buradayız (Yaratmak Demeyeceğim Unutmayınki Yaratmak Sadece Allah'a Mahsustur )
Biz Doğru Yoldan Şaşmayıp Hak Yemediğimiz Sürece Ki Allah Korusun Bir Sorun Olmadan Uzun Süre Bu Sunucuyu Yürütebileceğimizi Düşünüyorum
Tek Gayemiz Keyifli Bir Ortam Oluşturmak Oda Sayenizde Olacak İnşaallah Sizleri Bu Sefer Hilesiz Aramızda Görmekten Gurur Duyarız
İnşaallah Sizlere Gerçek Oyun Keyfini Yaşatacağımıza İnanıyoruz...
Sunucumuzun İp Adresi Play.McProGaming.Net
Sunucumuz 100 Kişiliktir 1.8.X Olan Sunucumuzda Hiçbir Açık Yoktur
Önceki Survival Sunucumuzda Yaptığımız Bir CsGo Çekilişi (Biraz Acemiydik )
Artık Telefonla Destek Vermekteyiz Whatsapp Ve 7/24 Arayarak Destek Alabilirsiniz: 0538 274 91 48
Yeni Özellikler Yeşil Renkte Yazmaktadır
Sunucumuzda Gamma Ve Serenity Hilesi Dahil Tüm Hilelerde Phase Ve Speed Engellenmiştir
/warp claimbilgi Eklenmiştir Claim Atmak Artık Daha Kolay
/warp boss Eklenmiştir
Artık Herkesin 20K Oyun Parasıyla Alabileceği Kimsenin Saldıramadığı Bir Atı Olabilir Ayrıntılı Bilgi /bilgi
/yardım Menüsü Değişmiştir
/team İle Takımınızı Kurabilir Savaşabilirsiniz Ayrıca Türkçe Komutlarıda /bilgi Komutunda Mevcuttur.
Enchli Elma Survival'a Aykırı Olduğundan Yasaklanmıştır
Köylü Ticaretimiz Mevcuttur /warp koylu
Ticaret Sistemimiz Mevcuttur /bilgi yazarak komutlarını türkçe bir şekilde öğrenebilirsiniz
Açık Arttırma Eklentisi Mevcuttur Komutlar İçin: /auc
İpeksi Dokunuş İle Spawner Alma
Sunucumuzda Her Yerde PvP Açıktır Hayatta Kalmak İçin Savaş !
/al,/sat,/claimal,/auc,/masa,/blf,/market,/skype,/fiyat,/yardım,/atcagir,/atgonder,/engelle,/tpkapatac Gibi Komutlar Mevcuttur.
Dahası Sunucumuzda Burda Yazanlar Sunucularda Olanların %1 İ Kadardır Emin Olun..
1.7.x (eski sunucumuzdan)
Tuzak Eventinden
Labirent Eventinden
Yetkili Kadrosu
Sunucumuzdan Kareler
Zindandan Görüntüler
Ox Eventi
Çok Basittir Kurucular Bir Bilgi Söyler Doğru İse O Yanlış İse X Alanına Geçersiniz Sona Kalan Ödül Kazanır
Parkur Eventi
BirBirine Yakın Bloklar Koyduk /tpa /sethome gibi komutlar engellidir blokları sonuna kadar çıkan ilk 3 kişiye ödül verilir.
Hipodrom Eventi
Atı olanlar event olduğunda çekilir at yarışı yapılır.
Tuzak Eventi
Tuzaklı Alanları Başarı İle Geç Ödül Kazan
Son düzenleme: