ErenKrblt
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, Spawnı en kısa zaman da telafi edeceğim.Ereni Tanıyorum az çok . işlerinde her zaman kaliteyi seçer. Bir önceki Sunucusu NeriaNW'de bir dolandırılmaya kurban gitmişti. Fakat bu Yeni Sunucu Eskisine Göre bi 10X daha iyi. Pluginler Özel yapım belli. Lakin Spawnın Alıntı olmasını yakıştıramadımBaşarılar.
Eren Sen çok iyi bir kurucusun 2019 Sunucularının açıkcası kralı bile olabilirsiniz. Size GüveniyorumDeğerli yorumunuz için teşekkür ederim, Spawnı en kısa zaman da telafi edeceğim.
Değerli yorumun için teşekkür ederimEren Sen çok iyi bir kurucusun 2019 Sunucularının açıkcası kralı bile olabilirsiniz. Size GüveniyorumSpawn Konusuna Gelirsek Ben hiçbir sunucuda spawna takılmam fakat. Siz Ayrısınız Siz Aşırı iyi bir sunucusunuz Size Yakışmaz
<3
Yetkililerimiz Uyarıldı, Sunucu UOP Farkındaysanız Bence UOP Kavramını bilmiyorsunuz öğrenin gelip oynayın.rehberleriniz çok kötü ben soru soruyorum onlar konuşuyolar başkalrıylan aloooooooooo rehber yazdım ama mute atmalarını biliyolar sadece mute e yarayan botlar gibi bence serverde çok boktan spler abartı saçma ve çöpten