mtbnetwork
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
- Sunucu IP Adresi
- play.mtbnetwork.xyz
- Oyun Sürümü
- 1.8.x-1.12.x
- Sunucu Slotu
- 200
- Sunucu Türü
- Emek Skyblock
Son düzenleme:
Teşekkür ederiz.Server güzel gibi fakat anlamak zor
Öncelikle dediğin %90 yalan taktik buldum gayette kasıldım kimsecikler bir şey demedi ortalama 2 3 saattirde oynuyorum birisi eşyam gitti felan demedi hesap sınırı eklenmemiş doğrudur bunu aşşağalamak yerine /discord önerilere yazmak daha mantıklı olması gereksunucu iyi güzel ama kurucularının bazıları kötü cocuk gibi item alıp vermiyor oyunculardan. herhangi bir acık veya bug veya taktik bulursanız taktiğinizin içine ediliyor ve herşeyiniz siliniyor sunucu kolay bir sunucu hesap açma sınırı yok sınırsız hesap açıp hepsinden kasılabiliyorsunuz
banlandım bengü ablamız benim 32 demirimi aldı ah geçmişimi sildi 26 sp m vardı kasıldığım hepsini sildiler hepsine sorabilirsin ayberkcimÖncelikle dediğin %90 yalan taktik buldum gayette kasıldım kimsecikler bir şey demedi ortalama 2 3 saattirde oynuyorum birisi eşyam gitti felan demedi hesap sınırı eklenmemiş doğrudur bunu aşşağalamak yerine /discord önerilere yazmak daha mantıklı olması gerek
Öncelikle ayberkcim derken ne bu yakınlık bengü ablamız 32 demir için bu kadar tantana fazla 26 sp n olduğuna dair kanıtları atar isen sen haklı bulacağımbanlandım bengü ablamız benim 32 demirimi aldı ah geçmişimi sildi 26 sp m vardı kasıldığım hepsini sildiler hepsine sorabilirsin ayberkcim
sor olmÖncelikle ayberkcim derken ne bu yakınlık bengü ablamız 32 demir için bu kadar tantana fazla 26 sp n olduğuna dair kanıtları atar isen sen haklı bulacağım
soruyorum öyle bir olay yok deniliyorsor olm
hahahaha gülimde boşa gitmesin ******** coc******soruyorum öyle bir olay yok deniliyor
ayn ayberkcimAnlıyorum yaşın küçük![]()