Kardeşim neden konumu kirletiyorsun? sorunun varsa discord'dan yazServer'inizde sadece warp edit var.Kasılmak ULTRA OP SKYBLOCK yazıyor ama forumda anlıyamadım yani ULTRA OP'A hiç benzemiyor.Dediğiniz şeyleri yerine getirmek için 2 sezon harcıyorsunuz galiba onuda anlamadım peki viplere özel ne var bakalım kit vip var bitek bide hammaddesi ve hammaddesi okadar kötü ki neyse vipi geçelim warp menusunde bitek edit var benim gözüme giren bide market diğerleri süs için koyulmuş ultra op diyorsunuzda ne spmarket var ne markette level veren blok kendiniz bilirsiniz oyuncu ben kaybetmiyceğim siz kaybedersiniz 3 kere sw yi sıfırladınız ve getirdiğiniz tek şey vipol adalet adalet adalet
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Swye sövüp giden birimi diyor bunları hiç gulecegım yoktuServer'inizde sadece warp edit var.Kasılmak ULTRA OP SKYBLOCK yazıyor ama forumda anlıyamadım yani ULTRA OP'A hiç benzemiyor.Dediğiniz şeyleri yerine getirmek için 2 sezon harcıyorsunuz galiba onuda anlamadım peki viplere özel ne var bakalım kit vip var bitek bide hammaddesi ve hammaddesi okadar kötü ki neyse vipi geçelim warp menusunde bitek edit var benim gözüme giren bide market diğerleri süs için koyulmuş ultra op diyorsunuzda ne spmarket var ne markette level veren blok kendiniz bilirsiniz oyuncu ben kaybetmiyceğim siz kaybedersiniz 3 kere sw yi sıfırladınız ve getirdiğiniz tek şey vipol adalet adalet adalet
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!