play.reluxmc.ml [1.8-1.15.2] - Sanal Çiftlik - Özel Sistemler - Etkinlik - XP Depolama - Rütbe Maaş

ichbinmaxi0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
play.reluxmc.ml - oyna.reluxmc.ml - oyna.reluxmc.tk
Oyun Sürümü
1.8 - 1.15.2
Sunucu Slotu
120
Sunucu Türü
Survival
ReluxMC Survival Sunucusu
Eğer Eğlence Arıyorsanız Servermize Sizide Bekleriz Açılalı 3 Gün Oldu Rekor Online 39 a Ulaştı
İlgili Yetkili Ekibimiz Mevcut Şuanlık Web Sitemiz Aktif Değil Yakına Açılacaktır.

# Açık Arttırma #
# Sanal Çiftlik #
# Özel Sistemler #

# Köylü Takas Sistemi #
# Rütbe Sistemi #
# Meslekler #
# Görevler #
# XP Depolama #
2020-05-09_23.29.10.png
2020-05-09_23.29.22.png
2020-05-09_23.29.25.png
2020-05-09_23.31.17.png
2020-05-09_23.31.21.png

Liquidm3tal2

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ReluxMC Survival Sunucusu
Eğer Eğlence Arıyorsanız Servermize Sizide Bekleriz Açılalı 3 Gün Oldu Rekor Online 39 a Ulaştı
İlgili Yetkili Ekibimiz Mevcut Şuanlık Web Sitemiz Aktif Değil Yakına Açılacaktır.

# Açık Arttırma #
# Sanal Çiftlik #
# Özel Sistemler #

# Köylü Takas Sistemi #
# Rütbe Sistemi #
# Meslekler #
# Görevler #
# XP Depolama #
Ekli dosyayı görüntüle 163659Ekli dosyayı görüntüle 163660Ekli dosyayı görüntüle 163661Ekli dosyayı görüntüle 163662Ekli dosyayı görüntüle 163663
Sunucu Çok Efsane bir şey Lag Yok Yöneticelr Hep Aktif Ve Dcde her Sorun Çözülüyor

MuhammedYTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
şu ana kadar oynadığım en iyi server yetkililer sorularınıza hemen cevap veriyor hile koruması iyi her yerden iyi bir server.

ichbinmaxi0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sunucu guzel gozukuyorda ben giris yapamiyorum almanyadan
Güzel Yorumun İçin Teşekkürler Fakat Sunucumuza Göz Diken Çoğu İnsan İçin Bot Korumasını Artırmak Zorunda Kaldık Fakat Senin İçin Bakmak İstiyorsan Sunucuya Girişlerinize İzin Vereyim Almanyadan .

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3
Sunucunuzun çok eksiği var ginede başarılar.

Lanisse

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server girdim survival diye skyblock çıktı birde op survival direk p15 kes 15 set verdi

LuoZhengRar

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucu kötü olmuş.Lag sorunu yaşıyorum ve yetkililer geç ilgileniyor Bundan hoşlanmıyorum.
BUGLARIN DÜZELTİLMESİNİ TALEP EDİYORUM
SUNUCU şu an KÖTÜ !