play.replesscraft.org < Mimar , Pluginer/JavaScript >

En iyi cevaplar
0
Alım bitti Arkadaşlar yetkili arkadasları bulduk konu kilit.

Ekli dosyalar

• gg.gif
    gg.gif
    115.8 KB · Görüntüleme: 507
Son düzenleme:
En iyi cevaplar
0
Biz Kimseyi Banlamadık Hocam Sen Kimsin Tanıyamadım ? Biz Birkere Sunucuyu Kimseyle Paylasmadık.

En iyi cevaplar
0
Tamam abi anladım seni. Konuyu baltalama Lütfen. Ben Seni banlamadım. Sen Diger Sunucu ortagıyla konusmussun. Adam Sana Market tasarla demiş. Yaptıgını begenmemiş. ki yaptıgın 4 duvardan başka bir şey degil. Bende baktım. Uzatıcak bir şey yok Güle Güle.

Epic_Raven

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet öncelikle gelirsek ben size yardımcı olabilirim 2 yıldır java 2 yılda scripte vakit ayırdım ve deneyimli biriyim eger beni hoş görürseniz yetkili olmak istiyorum adım Epic_Raven ayrıca yaşım 16 4 yıldır minecraft oynuyorum deneyimli ve o sadece oyun oynayanlardan degilim oyunculara gelirsek iyi davrandıgımı soyleyebilirim (DİP NOT HEP SCRİPT HEM PLUGİNER OLABİLİRİM)

En iyi cevaplar
0
Evet öncelikle gelirsek ben size yardımcı olabilirim 2 yıldır java 2 yılda scripte vakit ayırdım ve deneyimli biriyim eger beni hoş görürseniz yetkili olmak istiyorum adım Epic_Raven ayrıca yaşım 16 4 yıldır minecraft oynuyorum deneyimli ve o sadece oyun oynayanlardan degilim oyunculara gelirsek iyi davrandıgımı soyleyebilirim (DİP NOT HEP SCRİPT HEM PLUGİNER OLABİLİRİM)
Sunucumuza Buyrun Konusalım. play.replesscraft.org

LahmacunAbi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncelikle 1 yılsadece plugin türkçeleştirdim 2 yılsa server lar için plugin paketi hazırladım nicknamem:LahmacunAbi
not java ile mimar konusunda 0 bilgim mimarda we wg bilirim aslına ama yapı yapamam

aroSas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhabalar..
Adım Arda 14 yaşındayım..
MİMAR konusunda RenagerBT akademisinden mezunum. Nick: TheSkidKid