PLAY.REVİLSCRAFT.COM | SKYBLOCK | TARET Sistemi |Süt İneği Sistemi | OtoSat Çubuk Sistemi | Süreli Fly | Drop Eventi | KAPANMAMA GARANTİ

Cozy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
Play.RevilCraft.Com
Oyun Sürümü
1.8.X - 1.15.X
Sunucu Slotu
600
Sunucu Türü
Emek SkyBlock

PLAY.REVİLSCRAFT.COM

FleXxius

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle tekrar merhaba. Ben FleXxiusun ta kendisiyim. Attığın sste gayette belli olduğu gibi "at bakam" kelimesini kullanman benim hoşuma gitmedi. Zaten kendinde sorma şeklinin doğru olmadığını görüp tekrar atar mısın diye yazdın. Yetkimi yanlış yönde kullanacak herhangi bir haraket yapmadım. Not: Sunucuya arkadaşın gelip girdiği gibi sunucuya ters düşecek laflarda bulunup sunucuyu terketti. Bunu normal bir şekildede discord üzerinden şikayet kısmından belirtebilirdi. Amacınız sadece sunucuya zarar vermektir başka birşeyde değildir.

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
Öncelikle tekrar merhaba. Ben FleXxiusun ta kendisiyim. Attığın sste gayette belli olduğu gibi "at bakam" kelimesini kullanman benim hoşuma gitmedi. Zaten kendinde sorma şeklinin doğru olmadığını görüp tekrar atar mısın diye yazdın. Yetkimi yanlış yönde kullanacak herhangi bir haraket yapmadım. Not: Sunucuya arkadaşın gelip girdiği gibi sunucuya ters düşecek laflarda bulunup sunucuyu terketti. Bunu normal bir şekildede discord üzerinden şikayet kısmından belirtebilirdi. Amacınız sadece sunucuya zarar vermektir başka birşeyde değildir.
Kesinlikle öyle bir şey yapmadım, ss varsa lütfen atın. Discordu aldıktan sonra çıktım. Senin yetkin bu değil mi zaten oyunculara yardım edeceksin "at bakam" demiş olabilirim fakat kendi görevin bu ben discord istedim.
Arkadaşımı çağırmadım bile sunucuya.

FleXxius

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle öyle bir şey yapmadım, ss varsa lütfen atın. Discordu aldıktan sonra çıktım. Senin yetkin bu değil mi zaten oyunculara yardım edeceksin "at bakam" demiş olabilirim fakat kendi görevin bu ben discord istedim.
Arkadaşımı çağırmadım bile sunucuya.
Elimde gereken kanıtlar var kanıtlarımı görmek isteyenler zaten kendileri bana ulaşır. Hiç uğraşasım yok seninle :/ yetkimi de dert etme hayatta bundan daha önemli sorunlarım var :)

Shozem

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aa benim plugin paketim benden izin almadın. neden izinsiz paketimi kullaniyorsun yakışıyormu

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3
Tasarım güzelmiş, acaba kim yapmış. Hmm...