Play.RoesCraft.CoM | Skyblock Faction PVP SurvivalGames Eggwars ( +130 Online )

MirzaMutluMRJ

PLAY.MRJNW.NET
En iyi cevaplar
0

Sunucu IP Adresi : Play.roescraft.com
Sunucu Sürümü : 1.7.x - 1.8.x
Toplam RAM Miktarı: 64 GB
TeamSpeak3 Server: ts3.oyunesiri.com [Yakında]
Web Site:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

BaranArslanMRJ
(Kurucu , Developer )
MirzaMutluMRJ (Kurucu , Developer )
MertIhsanMRJ (Admin, Topluluk yöneticisi)
BurakcanMRJ (Admin, Topluluk yöneticisi)
DerkesnakeMRJ (Admin, topluluk yöneticisi)
TunaYucel (Mimar, Builder)

Merhabalar, Sizlere tanıtacağım sunucu OyunEsiri
Sunucumuz önceden kaliteli ve uzun zamandır açık olan MRJNW HUB sunucusuydu ve 250 onlineye kadar ulaştı daha sonrasında bir takım sorunlar oluşarak sunucu 150 onlineye kadar düştü zamanla bu online azaldı biz de sade sunucu yani skyblock olmaya kadar verdik ve 90 online oldu sade skyblock olarak tekrar HUB yaparak 150 kadar çıktık lakin okul başladığından VIP satışları düştü ve sunucu kapandı aradan tam 1,5 ay geçerek tekrar HUB olduk ve bu sefer kapanmak yok yaklaşık 8 aydır aktifiz ve hep aktif olucağız.​
OyunEsiri - Baran

Genel Özellikler
(PEK YAKINDA)

Giriş Sunucusu

Lobi Sunucusu

Skyblock Sunucusu

SurvivalGames Bekleme Lobisi

Sunucudaki tüm Mimariler bize aittir ''Maplar çalıntı'' demeden önce kanıt veriniz lütfen.
Konu tasarımı tamamen bize aittir.

Sunucuya göz atmadan kötü yorumlar atmazsanız seviniriz lütfen her ne kadar düşmanım olsanda.
Emeği Geçenler ;

@Ridvan_44
@KadirYalcinCR
@caandalek
@batihost.com

Son düzenleme:

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Tek kıl olduğum şey şu adamları taşıma ulan adamlar bi rahat bırakmadı. Lobide milleti alıp havaya atıyorlar filan. Kişilerin ayarlardan onu engellemesini sağlayan bir komut ekleyin lütfen. Server copy past bildiğin ayreyten kopyala yapıştır yaparken bari düzgün yapsaydınız. Egg warsta her adada geliştirmeden oto gelen şeyler var. Ayreyten bed wars mantıgını egg warsta olması saçma olmuş. Egg kırılıncada yatak kırıldı diyor. Serverin gene uzun ömürlü olcağını düşünmüyorum.

Son düzenleme:

MirzaMutluMRJ

PLAY.MRJNW.NET
En iyi cevaplar
0
Tek kıl olduğum şey şu adamları taşıma ulan adamlar bi rahat bırakmadı. Lobide milleti alıp havaya atıyorlar filan. Kişilerin ayarlardan onu engellemesini sağlayan bir komut ekleyin. Server copy past bildiğin ayreyten kopyala yapıştır yaparken bari düzgün yapsaydınız. Egg warsta her adada geliştirmeden oto gelen şeyler var. Ayreyten bed wars mantıgını egg warsta olması saçma olmuş. Egg kırılıncada yatak kırıldı diyor. Serverin gene uzun ömürlü olcağını düşünmüyorum.
Öncelikle ;
Şu adam taşımayı birçok kişi seviyor belki sen sevmiyorsun ama seven birçok kişi var.
Sunucuda copy past olan bir şeyi bana söylerse sevinirim..
EggWars'ta otomatik gelen şeyler dediğin şey tabela sistemi bozuk olduğu için geliştirilmiyor dostum elimizde olsa bizde yaparız.
EggWars ve BedWars zaten aynıdır sadece yatak yerine yumurta kullanılıyor bu kadar.
Son olarak sunucumuz bir kaç sonra 1 yaşına basıyor:)

Son düzenleme:

Sheron

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Selam dostlarım,
Sunucunuza göz gezdirdim; Gayet güzel, beğendim. Uğraş verilmiş sunucu.
Eklenti paketleriniz gayet güzel, lobi'de eğlenceli aletler var onlarda gayet hoş. Sunucunuzu beğendim!

(8/10)

MirzaMutluMRJ

PLAY.MRJNW.NET
En iyi cevaplar
0
Siteniz Yok Var Yazmışsınız , EggWars lobileri CubeCraft tan :) Klasik.
EggWarsın lobisi bize ait. Sadece bekleme lobisi şuanlık alıntı yapıyoruz yeni beklemelobisi

Beni Alıp Lobinin Dışına Atanlar Yüzünden Oynayamadım.
(0/10)
Sunucuyu baltalamaya çalıştığın ne kadar belli sen sunucuyu oyuncuların fırlatmasından nasıl oynuyamıyorsun dostum ? sen oyunu elinde bulunan pusuladan seçip gidiceksin fırlatmak ne alaka? Konuyu baltamaya çalıştığın çok belli.

Selam dostlarım,
Sunucunuza göz gezdirdim; Gayet güzel, beğendim. Uğraş verilmiş sunucu.
Eklenti paketleriniz gayet güzel, lobi'de eğlenceli aletler var onlarda gayet hoş. Sunucunuzu beğendim!

(8/10)
Yorumun için çok teşekkürler :)

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
EggWarsın lobisi bize ait. Sadece bekleme lobisi şuanlık alıntı yapıyoruz yeni beklemelobisi

Sunucuyu baltalamaya çalıştığın ne kadar belli sen sunucuyu oyuncuların fırlatmasından nasıl oynuyamıyorsun dostum ? sen oyunu elinde bulunan pusuladan seçip gidiceksin fırlatmak ne alaka? Konuyu baltamaya çalıştığın çok belli.

Yorumun için çok teşekkürler :)
Baltalamak Yok Kardeşim.Atar Falanda Yok.Biri Beni Aldığında Pusula Çalışmıyor.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Gayet 2 Ortak Uğraşmış Sunucuyu Açmış Bence Rencide Etmeye Hiç GEREK YOK 1 Haftada +130 ONLINE Oldular Ve Dahada Gelişeceklerini İnanıyorum Şimdiden başarılar Baran , Mirza

Y3K

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuları güzel, baltalamaya çalışanları takmayın. Bize lafları olmazsa bu sunucuyu kimse tutamaz +1

MirzaMutluMRJ

PLAY.MRJNW.NET
En iyi cevaplar
0
Gayet 2 Ortak Uğraşmış Sunucuyu Açmış Bence Rencide Etmeye Hiç GEREK YOK 1 Haftada +130 ONLINE Oldular Ve Dahada Gelişeceklerini İnanıyorum Şimdiden başarılar Baran , Mirza
Teşşekürler :)
Başarılı bir sunucu ben beğendim.
Çok saolun <3
Sunucuları güzel, baltalamaya çalışanları takmayın. Bize lafları olmazsa bu sunucuyu kimse tutamaz +1
:D Teşekkürler..

• Beğen
Reactions: Y3K

Mertoo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu Tanıtımları tartışma konusu değildir. Lütfen buna göre yorumlarınızı seçerek yapmanızı öneririm. Sunucular hakkındaki şikayetlerinizi "Sunucu Şikayetleri" bölümüne konu açarak yapmanız gerekmektedir. Tartışma yaratacak yorumlar silinerek uyarılar verilmiştir.

PixelSky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle ;
Şu adam taşımayı birçok kişi seviyor belki sen sevmiyorsun ama seven birçok kişi var.
Sunucuda copy past olan bir şeyi bana söylerse sevinirim..
EggWars'ta otomatik gelen şeyler dediğin şey tabela sistemi bozuk olduğu için geliştirilmiyor dostum elimizde olsa bizde yaparız.
EggWars ve BedWars zaten aynıdır sadece yatak yerine yumurta kullanılıyor bu kadar.
Son olarak sunucumuz bir kaç sonra 1 yaşına basıyor bu da ultra kapat olmuştur umarım :)
Verdigin cevap yanlış ultra kapak felan gereksiz tabirler üslup lütfen

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi