Maplerimizi özel olarak yaptırmıştık ama.. Yine de önerin için teşekkür ederimKonu tasarımınızı beğendim fakat mapleri biraz daha güzelleştirebilirsiniz başarılar dilerim.
Güzel yorumun teşekkür ederimSunucunuzu inceleyecek vakit bulamadım ama tasarımınız ve anlatılan sistemler harika görünüyor.
Merhaba, yetkili arkadaşlarımız küfür vs. gördüğünde uygun cezayı uygulamaktadır. Anlık olarak görmemiş olabilir. (eğer tek bir yetkili aktif ise.) Küfür eden oyuncuyu discordda #destek kanalından veya sitemiz üzerinden şikayette bulunabilirsiniz.Konu tasarımı gayet güzel ama malesefki sunucuda adakit almak için vote vermek gerekiyor.
Bu durumu chate yazdım (sadece görüşümü yazdım küfür v.b. kullanmadım) oyuncularınızdan biri bana küfür etti ve moderatörler, rehberler hiçbirşey yapmadılar.Kanser kitle oyuncular sunucunuzda oynuyor.
Teşekkür ederiz.Sistemler gayet hoş, başarılar.
(tasarım güzel fakat 1 dakika bekledim en az açılması için hüü
Geliştiriyoruz, durmak yokSunucu gelişebilir diye düşünüyorum
Teşekkür ederizKonu tasarımının boyutu çok yüksek. Tasarım güzel fakat açılması için yaklasık 30 saniye bekliyoruz. .gif yerine .png tavsiye edilebilir fakat yinede güzel bir sunucu olmuş.
Teşekkürler!Güzel olmuş