[ Play.RubyCraft.Network ] - [1.8-1.16] - OPSkyblock-EmekSky - HER GÜN EVENT - Görev Sistemi- BOSS - +50 ONLINE 34GB RAM - EMEKSKYBLOCK YENİ AÇILDI

SlashedSkull

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Baya bir adaletli sunucuya benziyorsunuz. Sizden kaynaklı mıdır yoksa yetkililerinzden kaynaklı mıdır bilemem ancak açıklama sebebi dahil olmaksızın yasaklanıyorum. Eşitlik anlayışınıza hayran kaldım.
1.PNG

sinantan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Baya bir adaletli sunucuya benziyorsunuz. Sizden kaynaklı mıdır yoksa yetkililerinzden kaynaklı mıdır bilemem ancak açıklama sebebi dahil olmaksızın yasaklanıyorum. Eşitlik anlayışınıza hayran kaldım.
Sunucumuza gelip troll/uygunsuz davranışta bulunan kimseyi barındırmıyoruz. Orada da belirtildiği üzere eğer hatalı yasaklandıysanız ulaşmanız gereken site burası değil, adaletimizi görüntüdeki siteden sorgulayabilirsin.

Konu tasarımınız çok güzel ama interneti düşük olanlarda yüklenmiyor :(
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, maalesef gif'li olduğu için ufak tefek yüklenme sorunları olabilir :c

SlashedSkull

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucumuza gelip troll/uygunsuz davranışta bulunan kimseyi barındırmıyoruz. Orada da belirtildiği üzere eğer hatalı yasaklandıysanız ulaşmanız gereken site burası değil, adaletimizi görüntüdeki siteden sorgulayabilirsin.

Herhangi bir troll/uygunsuz davranışta bulunmadım. Bulunduğuma dair kanıtlarınızı mevcut talebime iletir misiniz? Arkadaşlarım ile sunucunuza gelip sorunlarımızı Admin ve Moderatörünüze ilettik. 04.00'a kadar sohbet ettik ve o esnada belirttiğim yetkililerinizde vardı. Herhangi bir kural ihlali gerçekleştirmiş olsam o yetkililerin ilgilenmesi gerekmez miydi?

Talep numaram: #14

resul2007ersoy

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba serverinizin tanıtım videosunu çekmek istiyorum ama ufak ricalarım var serverde youtube rankı ve discordda biraz rütbe :) umarım beğenirsiniz kanal
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

xCraweL

+ MC.CRAXYNW.COM +
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımınız çok hoş fakat .gif yerine interneti kötü olanları'da düşünüp .png yapıla bilirdi.
Başarılar :)

JesterNW

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hoş güzel bi tasarım fakat market görseli hiç hoşuma gitmedi ama dediğim gibi konu tasarımı güzel görseller de öyle

Newichertr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba serverimizin ismi benziyorda bir sıkıntı olurmu acaba birde kuruluş tarihiniz dnedir acaba