SlashedSkull
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Baya bir adaletli sunucuya benziyorsunuz. Sizden kaynaklı mıdır yoksa yetkililerinzden kaynaklı mıdır bilemem ancak açıklama sebebi dahil olmaksızın yasaklanıyorum. Eşitlik anlayışınıza hayran kaldım.
Sunucumuza gelip troll/uygunsuz davranışta bulunan kimseyi barındırmıyoruz. Orada da belirtildiği üzere eğer hatalı yasaklandıysanız ulaşmanız gereken site burası değil, adaletimizi görüntüdeki siteden sorgulayabilirsin.Baya bir adaletli sunucuya benziyorsunuz. Sizden kaynaklı mıdır yoksa yetkililerinzden kaynaklı mıdır bilemem ancak açıklama sebebi dahil olmaksızın yasaklanıyorum. Eşitlik anlayışınıza hayran kaldım.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, maalesef gif'li olduğu için ufak tefek yüklenme sorunları olabilir :cKonu tasarımınız çok güzel ama interneti düşük olanlarda yüklenmiyor![]()
Sunucumuza gelip troll/uygunsuz davranışta bulunan kimseyi barındırmıyoruz. Orada da belirtildiği üzere eğer hatalı yasaklandıysanız ulaşmanız gereken site burası değil, adaletimizi görüntüdeki siteden sorgulayabilirsin.
Görüşünüz için teşekkürlerKonu tasarımı güzel, başarılar.
Konu tasarımınız çok hoş fakat .gif yerine interneti kötü olanları'da düşünüp .png yapıla bilirdi.
Başarılar![]()
Görüşünüz için teşekkür ederimHoş güzel bi tasarım fakat market görseli hiç hoşuma gitmedi ama dediğim gibi konu tasarımı güzel görseller de öyle
21 mart 2020..merhaba serverimizin ismi benziyorda bir sıkıntı olurmu acaba birde kuruluş tarihiniz dnedir acaba