Play.SafariMC.Net - [1.8.x] | ALIM VAR | PET | SİLAH | %100 PVP | Köylü Takas | İlgili Yetkililer

BugraxKacar

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Selam arkadaşlar,
Sunucumuz hakkında bazı bilgiler vereyim.

İlk olarak hikayemiz ile başlamak istiyorum:
Ben Sunucu Sahibi Buğra Oyundaki ismim BugraKacar.
Kısa ve öz bir şekilde hikayemizi özetleyim, nasıl tanıştığımızı, nasıl başladığımızı.
Bir arkadaş ile yonuow üzerinde tanıştık o zamanlar younow yeni popüler felan olmuştu 5-6 ay önce.
Furkan diye bir arkadaş ile tanıştık 1 hafta felan minecraft oynadık, beraber takıldık.
Bende 1.5.1 zamanından bu zamana kadar sürekli sunucu açıp/kapatmıştım hep Kurucu olarak görev almıştım. Pluginler ve skript ile aram iyi sağolsunlar bazı arkadaşlar plugin paketi yapıp forum sitelerinde paylaşıyorlar..- Onlardan destek alarak gelişmiştim. Furkan adlı arkadaş minecraft sunucusu açalım dedi tamam dedik ve sunucuyu açtık. eScape adında sunucumuzu açtık güzel ilerliyordu daha sonra Furkan minecraftı bıraktı bende tek başıma ekibimi kurup gelişmeye çalıştım. VIP Sattım, adminlik sattım elimden geldiğinin fazlasını yapmaya çalıştım daha sonra bilişim değiştirdik ve sunucu adı değiştirdik.Sunucumuzun ismini SafariMC yaptık, domain aldık "safarimc.net" adında sunucu iyi gidiyoru daha sonra sunucuyu kapatma kararı aldım. (Tabi hemen kapattmadım, uzun süre geçti 3 ay felan ayakta kaldık.) bir kaç ay geçtikten sonra yaklaşık 3-4 ay Eski kadroyu toplayıp yeni bir proje üzerinde çalışmaya başladık 4-5 gün sürdü haritayı, plugini ayarlamak. Biz sadace oyun üzerinde yetkili değiliz gerçektede kardeş gibiyiz, sanal üzerinden tanışmış olsak bile. Uzun süre minecraft oynamamıza rağmen güzel bir sunucu çıkardığımızı düşünüyorum. İnternetdeki plugin paketi yapan arkadaşlara tek-tek teşekkür ederim onların sayesinde sunucuyu geliştirdim.

Örneğin: @AhmetMelihTR - Teşekkürler!

Sunucumuzun Adresi:
Play.safarimc.net & mc.safairmc.net
Ek olarak teamspeak & Counter Strike 1.6 Sunucumuz yakında açılacak.

TeamSpeak3: ts3.safarimc.net (Bakımda)

Son düzenleme:

NikiJoin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Sunucu

Oyuncu Konusunda Sıkıntı Çekiyor :/

BugraxKacar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
http://resim.hosting/fHJD4q4/image.png
Allah aşkına bi bakın bunun yüzünden sınırsız mute yedim küfür bile 5 dk mute
:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Ben seni orada 5 saniye susturdum ilk önce komut hatasından dolayı daha sonra 5dakika susturdum, sen dakika'yı göremezsin zaten. :)
-Sunucuyu kötülemeye çalışma dostum, kimsenin hakkını yemeyiz Çok Şükür.

(Konu güncellendi, video eklendi.)

Güzel Sunucu

Oyuncu Konusunda Sıkıntı Çekiyor :/
Eski sunucumuz'da böyleydi başlarda yeni açıldığından dolayı daha sonrdan çoğalmıştık, herşeyin bir zamanı var. :)

Konu güncel.