Play.SennaNetwork.com ◂ SURVIVAL! | 1.8x/1.16x | Yeni Sezon | Gelişmiş Claim Sistemi | Evcil Hayvan | BattlePass

naga

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gayet hoş bir sunucu ve konu tasarımı olmuş. Başarılar dilerim.

Erbatur

Gözlerimin içindeki ülkemsin sen benim.
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı güzel, sunucu da iyi hoş. Tebrikler ve başarılar!

Senna Network

Marangoz
En iyi cevaplar
0

YENI CLAIM SISTEMI

Sistemimiz ile beraber sınırsız olan claim özelliği kaldırılıp yerine her ay claim genişliğinize göre ücret ödemeniz gerekiyor.

Bu sistemin olayı sunucumuzdaki rekabetin artması ve bir amacın oluşması.

1600414864876.png

Ücret ödenmezse ne olur?:

1 ayın sonunda veya her hangi bir günde claiminizin süresini uzatmaz iseniz claiminiz otomatik olarak silinir ve sohbette şu şekilde bir mesaj çıkar;

CLAİM > SennaNetwork oyuncusuna ait claim world X Y Z kordinatında kaldırıldı. Koş ve Al!​

EmreBey511

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SERVERE -5 NİYE DİYE SORMAYIN BEN SERVERE HERGÜN GİRİYORUM Bİ GÜN GİRMEDİM SERVER OTOMATİK CLAİMİMİ KALDIRMIŞ VE 150 TL YATIRDIM 4 GOLEM SPMİ 7 STEK ZOMBİ SPMİ 12 PİGMAN SPMİ ÇALMIŞ DESTEK TALEBİ AÇIYORUZ SSİN OLMADIGI İÇİN BİEŞY YAPAMAYIZ SWDE OLAMADIGIM İÇİN SSİ NASI ALIYIM ? USTABEYX

Senna Network

Marangoz
En iyi cevaplar
0
SERVERE -5 NİYE DİYE SORMAYIN BEN SERVERE HERGÜN GİRİYORUM Bİ GÜN GİRMEDİM SERVER OTOMATİK CLAİMİMİ KALDIRMIŞ VE 150 TL YATIRDIM 4 GOLEM SPMİ 7 STEK ZOMBİ SPMİ 12 PİGMAN SPMİ ÇALMIŞ DESTEK TALEBİ AÇIYORUZ SSİN OLMADIGI İÇİN BİEŞY YAPAMAYIZ SWDE OLAMADIGIM İÇİN SSİ NASI ALIYIM ? USTABEYX
Merhaba EmreBey511!

Claim sistemimiz giriş-çıkışa göre değil süre yükseltmeye göre claimi kaldırıyor.

/claimbilgi üzerinden claiminizin süresini rütbenizin sağladığı kadar arttırıp oyundan çıkabilirsiniz.

Örnek verilecek olursa 20 gün uzatırsanız 19 gün girmezseniz bile claiminiz ortadan kalkmayacaktır.