Konu rezalet.
sunucu oynanabilir derecede başarılar.
konu tasarımı geliştirilmeli ayrica MVIP aldim sunucu başarili
biraz allttan alarak söyleseydin şlap diye yapıştırdın resmen.Biraz davranışlarını düzeltmelisin.
Konunun düzenlenmesini istiyorsanız lütfen skypem ile iletişime geçin gerekli düzenlemeyi yapabiliriz.
Murat.Bircandan
Sunucuyla alakan varsa doğrudan söyleyin konuyu uplamak için iyi güzel yada vip almaya insanları yönlendirmen yanlış sırf bu tavır bile sunucunun para amaclı acıldıgını düşündürür bana ben para kazanmayın demiyorum ama sırf para için insaları kandırma gibi durumlara girmeyin eger sunucuyla alakan varsa.
Konunuz çok tanıdık.
Bu kadar bilindik bir sunucunun konusunu kullanmanız şaşırtıcı doğrusu her ne kadar geçici olsa bile...
Konu rezalet.
Konu düzeni değiştirildi.Konu geliştirilmeli biraz :/
Değerli yorumunuz için teşekkür ederimGüzele benziyor başarılar dostum.
SkyBlock benim için biraz aceleye geldi en kısa zamanda çok fazla yenilik yapmaya çalışacağım ayrıca değerli yorumunuz için teşekkürlerServer Güzele Benziyor Sadece factionu Beğendimoda Sırf pluginler Yani ileride Yükselmenizi umud ediyorum
Skyblock ile benimle irtibata geçebilirsiniz dostum gerçektende o skyblock ilerletelim .
Skype Adres : umutarslan.1995
Zaten yukarda okuduysan mesajımdaki "Sunucuyla alakan varsa" ve bitiş cümlesindeki "alakan varsa" ihtimal yani kötü konuşma demene gerek yok böyle bir ihtimal varsa o kelimeler kötü olur ama böyle bir ihtimalin yoksa alınmana gerekte yok.bak şimdi vip aldıysam nolmuş söyledim sadece burda almalarını istediğimi söylememişim oradan delice konuşman gerçekten kötü oldu 2. olarak bu sunucuyla hiçbir alakam yok olmiyacakta şu an kendi sunucum için konu bile açtım diğer sunucular asla beni ilgilendirmiyor konusu kötü diye bir kıyak geçelim dedik yanlış anlamayın yani istiyorsanızda vip alın istemiyorsanızda almayın burada zorlama amaçlı bir şey söz konusu bile değil.