Degerli Yorumunuz icin tesekkurlerGerçekten güzel ve başarılı bir sw
Konu tasarımı çok güzel
Kurucular ilgili ve saygılı
Puan vericek olursam 9/10 verirdim
Marketin hard olması cok hosuma gitti
uzun zamandır böyle bir sw arıyordum
Degerli Yorumunuz icin tesekkurlerGerçekten güzel ve başarılı bir sw
Konu tasarımı çok güzel
Kurucular ilgili ve saygılı
Puan vericek olursam 9/10 verirdim
Marketin hard olması cok hosuma gitti
uzun zamandır böyle bir sw arıyordum
Plugin Paketini kopyala yapistir? Hic servere gelip bi bakmadiniz mi ? Pluginerimiz yok ve plugin paketini editleyerek yaptik. Servere gelsen anlarsin. Pek fark goremedin ? Kiriktas kirinca maden cikiyor,direk envantere geliyor, sansa bagli olarak 16 tane geliyo. Takas Itemiyle spawner alinabiliyor ve baska ozellikler. Servere bi baksaniz gorursunuz.Sunucu tasarımıyla etkilemiş olabilirsiniz ama ben başka sunuculardan pek fark göremedim? Plugin paketini kopyala yapıştır yapıp sunucuyu açmışsınız kolay gelsin.
Ek olarak açıklamanızda bir kaç yıldır bu işlerle uğraştığınızı fakat pek ileri gidemediğinizi gördüm bunun sebebi sıradanlık bir plugin paketini alıp sadece sunucu isimlerinizi koymak yerine pluginin sadece .jar dosyalarını alıp yazıları kendinize göre editlerseniz daha başarılı olabilirsiniz.
Yorumunuz icin tesekkurler. Yeni Map yaptik. Pluginerimiz olmadigi icin biz de plugin paketi yukledik ve editledik. Konu guncellenince map'e baka bilirsinizKonu Düzenini Begendim Ama
Map Gelişmeli
Plugin BetaCraft Geliştirilmeli
Daha Dogrusu Konu Düzeni Dışı Berbat
Plugin Gelismeli demişsiniz. Örnek verirseniz seviniriz. Mesela neyini geliştirelim ?Konu Düzenini Begendim Ama
Map Gelişmeli
Plugin BetaCraft Geliştirilmeli
Daha Dogrusu Konu Düzeni Dışı Berbat
Şahsi görüşünüz karışamayız. Yine de teşekkürler.Diğer sunuculardan pek bir fark göremedim fakat güzel görünüyor başarılar.
Şahsi görüşünüz karışamayız. Yine de teşekkürler.
Çoğu şeyi yazmadık. Taş kırınca kasa anahtarı çıkıyor. Şansınıza bağlı olarak maden çıkıyor. Lapis,Kömür,Demir gibi. Özel particle-lar. Daha çok şey var Gelip serverde göre bilirsiniz.Konuya bakarak söyledim bunu. özellikler kısmında taş kırınca 16 tane, şans kutuları v.s yazıyor. Bunlar zaten her sunucuda olan şeyler.
Başlığı okuduğumda daha fazla şey bekliyordum.