Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sunucu özelliklerini biraz daha açsaydınız en azından biraz daha ayrıntılı bir forum sayfası hazırlayarak bize de daha rahat olurdu bu sunucu neyin nesiymiş, neden bu sunucuda oynamam gereksin vb vb sorulara cevap bulabilmek için
Çok haklısınız site ve forum açısından deneyimsiziz kusurumuza bakmayın eski tarz survival server elimizde az sayıda kaldı sizlere bu hazzı yaşatmak için burdayız
Güzel bir oyun ortamı olacagını düşünüyorum samimiyetinize güveniyorum arkadaşlarımla beraber serverinize gelmeyi planlıyorum eski minecraft zevkini bize yaşatıcagınızı düşünüyorum açılış günü serverinizdeyiz
Söylediklerini yerine getirebilirlerse çok güzel bir ortam hazırlamış olurlar. Ekibiyle tanışma fırsatım oldu çok cana yakın ve oyuncuyu dinlemeye özen gösteren bir ekip. Tam istenilen zevklerde bir oyun deneyimi yaşatacaklarına inanıyorum. Sunucu açıldığında orada olacağım şimdiden kolay gelsin diyorum.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.