PLAY.VEZİRLERMC.COM | SKYBLOCK > FACTİON > PVP > SURVİVAL

Engoss

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

PLAY.VEZİRLERMC.COM | SKYBLOCK > PVP > SURVİVAL

SUNUCU BİLGİLERİ
Sunucu Adı: VezirlerMc

Sunucu Versiyonu: 1.7.x - 1.8.x
Bağlantı Adresi: Play.VezirlerMc.Coc
Web Site:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Facebook Adresi: YAKINDA
YouTube Adresi: YAKINDA

Oyunlarımız

SKYBLOCK
Gökyüzünde ada mı, yoksa bu adayı büyütme düşüncesi mi daha çılgınca?MinecraftDünyasında neredeyse her şey mümkün. Gökyüzünde bulunan adanızı ister tek başınıza, ister arkadaşlarınızla büyüterek en gelişmiş adaya sahip olun. Unutmayın, bunun için öncelikle kırıktaş jeneratörü ve sonsuz su kaynağı yapmalısınız!

PVP
PvP'de Amaç Eğlencedir.Spawnda Sarı Basamak Basarsan Kit Yeniler.

Survival
Aclik Oyunları Kendi Krallığını Kur Herkesi Sen Yönet.

Gelecek Oyunlar

Cok Cok Yakında: Faction Gelecektir.

Resimler
Hub

Skyblock

PvP

Survival

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pvp haritası dışında sunucu güzele benziyor. Konuya daha fazla detay eklemeniz gerekiyor :)

RolanShaShaTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucunuz Gerçekten Müthiş.. Serverinizde Fazla Oyuncu Yok Ama Saygılı Oyuncular Ve Eğlenceli Yetkililer Var.
YuraLegend İsimli Admin Gerçten Çok Eğlenceli Sempatik Birisi Çok İyi İnsanlar Var.
Hemen Haftaya VIP Alıcam.
Gördüğüm En İyi Sunuculardan Bazıları Kötüde Bulabilir Ama Benim Açımdan Müthiş!
Az Kişi Var Sunucuda Ama Kesin Bu Sunucu Çok Büyük Olacak!

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Detay derken galiba şunu kastetti ve bende detay eklenmesini isterim:Sunucudaki özellikler neler,sizi diğer serverlardan ayıran özellikler neler(İyi/sorumlu adminler yetkililer deme sakın her konuda o yazı var.),serverınızın bir farkı farklı özellikleri var mı varsa neler ?

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Skyblock açıklaması alıntı, survival games açıklamasına kendi krallığını kur yazan bir servedan ne beklersin ? :D Siz KRALLAR değil ancak VEZİRLER olursunuz bu serverle.
Yalnız bende onda takıldım.Survival başlığı altında açlık oyunları yazması ve kendi krallığını kur herkesi yönet diyor.
Açıkçası ben pek beğenmedim konuda zaten serverı detaylıca anlatmıyor serverda oynama hevesim yok çünkü diğer serverlardan farklı bir özelliği yok.

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverleri Güzel Ancak Yeni Açıldıgı İçin Online Yok. Düzenli Yetkililer Alınırsa Büyüme İhtimali var...