PLAY.YAKAMOZNETWORK.COM > BİR BLOK DÜNYASİNA SENDE KATIL! 1.8 SİTEMİZ : WWW.YAKAMOZNETWORK.COM

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Bugün fark ettim kalite pluginlerden, Maplardan değilmiş.Arkadaşın sunucusunun kaliteli olduğunu bugün anladım çünki benim sunucumda olan 1,2 aydır aşırı lagı arkadaş 2,3 saatte çözdü.Anlıyan anladı zaten daha fazla laf yapmaya gerek yok.Sunucuyu öneririm.
işin komik tarafıda ne biliyormusun, marufta bende sürekli herkeze yardımcı olmaya çalışıyoruz ve bunları kalkıp ortalıga yaymıyoruz. sorana anlatıyoruz öğretmeye çalışıyoruz şu foruma bakıpta hiç kimsenin yani büyük serverlerin hiçbirinin kalkıp başkasına kardeş burası böyle olmuş burasını düzelt dedigini 1 defa bile görmedim. biz düşman değiliz herzaman söylerim türkiye olarak görmek lazım bu olayı kişisel algılamayın arkadaşlar. koskoca türkiyede global 1 tane server yok benim zoruma giden o.

hainpk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
successed kardeş saklambac ı oynayan yok istersen onu değiştir kimse oynamıyor

Marino

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu serverın hainmc olan halini hatırlarım ilk oynadığım faction serverlardandı kardeşin yönetiyordu herhalde ozaman serveri

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ahmet yaparda güzel olmaz mı, bu oyuncu kapasiteniz az bile bana göre daha fazla yükselir inşallah.

Biraz daha eklenti paketlerine önem verirseniz, güzelce editlerseniz dahada iyi olur diye düşünüyorum. Hayırlı geceler.

successed

En iyi cevaplar
0
Ahmet yaparda güzel olmaz mı, bu oyuncu kapasiteniz az bile bana göre daha fazla yükselir inşallah.

Biraz daha eklenti paketlerine önem verirseniz, güzelce editlerseniz dahada iyi olur diye düşünüyorum. Hayırlı geceler.
valla büyük bi bakım yapıcaz baya bi değişiklik olucak insanların ön görülerini kırmayı planlıyoruz saolasın güzel yorumun için.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kasiniyor. bir mesaj daha atarsa @Hsbas dan geregini yapmasini rica etmen yeterli olacaktir. arkadas kendi icinde celisip duruyor ztn. daha fazla polemige girmeye gerek yok. arkadas eger o kadar mukemmelse bahane sunmadan kendi sunucusunu yapip gelsin sonra konusmaya baslasin.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

successed

En iyi cevaplar
0
Süper Sunucu Eskiden Hep Bu Sunucuuda PropHunt Oynardım :DD
teşekkür ederiz efecim. iyi forumlar.

rush,oitc eklenmiştir. tüm minigames adı altında olan serverlerin hepsi minigames lobisine aktarılmış geçişi sadece ordan sağlanmıştır.

YunusRGTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Her şey gelmiş ama az kişi var çok oyun var server da vip çekilişi yapsanı daha kişi gelebilir bence